Τα είχε κανονίσει όλα η Ελισάβετ! Η Diana δεν πέθανε ποτέ στην Αγγλία αλλά...

Το τέλειο έγκλημα...

Τα είχε κανονίσει όλα η Ελισάβετ! Η Diana δεν πέθανε ποτέ στην Αγγλία αλλά...

H βασίλισσα Ελισάβετ τα είχε κανονίσει όλα λίγο πριν το ατύχημα! Δεν πέθανε ποτέ στην Αγγλία η Diana αλλά...

Ο θάνατος της αγαπημένης λαίδης ήρθε για να σοκάρει όλη τη χώρα και όχι μόνο. Ήταν μία από τις πιο αγαπημένες γαλαζοαίματες της χώρας και γι' αυτό το λόγο στην κηδεία παρευρέθηκε λίγο πολύ ο κάθε Βρετανός.

Πανικός στο Buckingham! Η συνταρακτική αποκάλυψη της Diana μετά το διαζύγιο! Όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το πώς συνέβη το ατύχημα της Diana με τις κατηγορίες να πέφτουν πάνω στην βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και στον πρώην σύζυγο της πριγκίπισσας, Κάρολο. Τίποτα ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι το σημείο όπου έγινε το ατύχημα της Diana. Η πριγκίπισσα, που εκείνη την εποχή βέβαια είχε ήδη χάσει τον τίτλο της, βρέθηκε μαζί με τον σύντροφο και σωματοφύλακά της στη Γαλλία.

Το ατύχημα έγινε στο Παρίσι, και η Diana άφησε την τελευταία της πνοή σε πασίγνωστο νοσοκομείο της πόλης. Στη συνέχεια η σορός της μεταφέρθηκε στην Αγγλία και θάφτηκε σε ένα νησί κοντά στο πατρικό της, μακριά από το Buckingham.

Σείστηκε το Buckingham! Η Ελισάβετ έκανε αποκάλυψη - σοκ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»

Το Buckingham σείστηκε κανονικά για μία ακόμα φορά! Μία αποκάλυψη - σοκ έκανε η Ελισάβετ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»!

Λίγο πολύ όλοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η βασιλική οικογένεια βρέθηκε πίσω από το δυστύχημα της αγαπημένης λαίδης. Μία αποκάλυψή της Ελισάβετ ωστόσο ήρθε να ταράξει τα νερά.

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Δεν ήταν άγνωστο πως η βασίλισσα δεν ήταν και από τις μεγαλύτερες φαν της Diana. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Κάρολο , η Ελισάβετ εξέφρασε την αντίθεσή της ωστόσο δεν εισακούστηκε.

«Δεν είναι σαν εμάς, είναι πολύ νέα» συνήθιζε να λέει, ενώ όταν η τότε πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκίνησε να ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο για τους ασθενείς με HIV, η Ελισάβετ της είπε ευγενικά να σταματήσει σχολιάζοντας: «Δεν βρίσκεις τίποτα πιο ευχάριστο να κάνεις;».

Ο θάνατος της Diana ήρθε λίγα χρόνια μετά. Σε δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της μητέρα των εγγονιών της, είπε: «Δε μου φαίνεται απίθανο να έκοψε κάποιος τα φρένα»!