Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

"Βόμβα" στο Buckingham! Το τροχαίο δεν ήταν η πρώτη απόπειρα δολοφονίας της Diana! Της είχαν στήσει ξανά πλεκτάνη!

Και μάλιστα όταν ήταν έγκυος!

STORIES 28.11.2019 08:31

Έσκασε νέα "βόμβα" μεγατόνων στο Buckingham! Της Diana της είχαν στήσει ξανά πλεκτάνη και το τροχαίο δεν ήταν η πρώτη απόπειρα δολοφονίας της!

Ο τραγικός θάνατος της Diana σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, ήρθε να σοκάρει τους πάντες με τις φήμες περί κανονισμένου εγκλήματος να δίνουν και να παίρνουν.

Τα είχε κανονίσει όλα η Ελισάβετ! Η Diana δεν πέθανε ποτέ στην Αγγλία αλλά...

Ένα νέο δεδομένο βγήκε στην επιφάνεια ωστόσο που ανέτρεψε όσα ήδη ξέραμε. Η Diana είχε βιώσει ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα μέσα στο παλάτι. Συγκεκριμένα, την περιόδο που η αγαπημένη λαίδη ήταν έγκυος στο William, έπεσε μυστηριωδώς από τη σκάλα.

Η πτώση δε στοίχισε ούτε τη ζωή του παιδιού ούτε της ίδιας ωστόσο όπως αναφέρει ο γιατρός της είχε σοβαρές μελανιές στο σώμα της. Οι φήμες μιλούν για ένα ακόμα στημένο ατύχημα, ωστόσο τίποτα δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι σήμερα.

Πανικός στο Buckingham! Η συνταρακτική αποκάλυψη της Diana μετά το διαζύγιο! Όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Σωστός πανικός έχει γίνει στο Buckingham με την συνταρακτική αποκάλυψη που έγινε! Την έκανε η ίδια η Diana μετά το διαζύγιο και όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Ο γάμος της αγαπημένης λαίδης με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν μία σκέτη τραγωδία. Κανένας από τους δύο δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένο, γεγονός που οδήγησε μετά από χρόνια στο διαζύγιο των δύο. Λίγο πριν το διαζύγιο, έγινε γνωστό πως ο Κάρολος είχε απατήσει την Diana με την μέλλουσα σύζυγό του, Camilla.

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Το σκάνδαλο ξέσπασε και το ζευγάρι χώρισε, με την Diana να παραχωρεί μία μακροσκελή συνέντευξη σχετικά με το τι συνέβη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η πριγκίπισσα έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως και η ίδια είχε απατήσει τον Κάρολο κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Έτσι δε δυσκολεύτηκε να πει πως διατηρούσε σχέση με το σωματοφύλακά της. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που ο φακός είχε "συλλάβει" τους δυο τους.

Diana απιστία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Ο άντρας που σημάδεψε την Diana πριν τον Κάρολο!

Πανικός στο Buckingham! Στη "φόρα" η συγγένεια της Diana με τον Κάρολο!

Διαβάστε περισσότερα stories στο YouWeekly.gr

Share