Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του! Είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο...

Είχε «σπάσει» την σιωπή της για πρώτη φορά!

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του! Είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο...

Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του Παντελή Παντελίδη. Είχε κάνει αποκαλύψεις και είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο του.

Μάλιστα, για την ίδια ο τραγουδιστής είχε γράψει το επιτυχημένο τραγούδι «Κάνει λάθη για να μάθει».

Ο λόγος για την Έλενα Δομάζου, η οποία είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που προβαλλόταν τότε στο Open tv.

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, έμαθα πολλά από τον Παντελή, έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις μαζί του, θα τις κρατήσω και θα εξαιρέσω το τελευταίο συμβάν! Θα σκέφτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι, γιατί είναι λυπηρό και απερίγραπτο. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που ήρθε, έζησε και έφυγε. Ωστόσο, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γιατί ο πόνος είναι βουβός. Οι άνθρωποι που πραγματικά τον αγαπούσαν και τους αγαπούσε πονάνε διακριτικά. Για σεβασμό για τη μνήμη του και την οικογένεια του, δεν θέλω να πω κάτι περαιτέρω. Ακόμα και τώρα που κάνουμε αυτή τη συζήτηση, φορτίζομαι πολύ συναισθηματικά», απάντησε η Έλενα Δομάζου στην κάμερα της εκπομπής.

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε από κοντά; «Λίγες ημέρες πριν (σ.σ.: το τροχαίο δυστύχημα). Ας μην το συζητήσουμε παραπάνω!», απάντησε.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο σύντροφος

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία που «παγώνει» από το τροχαίο! Οι τσακισμένες μπάρες και το λουλούδι που απέμεινε!

Φωτογραφία που «παγώνει» από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Οι τσακισμένες μπάρες και το λουλούδι που απέμεινε μέχρι τώρα στο σημείο!

Μέσα σε 200 σελίδες του πορίσματος που φέρνει στο φως το protothema.gr, περιγράφονται οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Τα σημαντικότερα ευρήματα του πορίσματος δείχνουν ότι το μαύρο Mercedes έτρεχε με 118 χιλιόμετρα την ώρα, δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος και πως το όχημα έφυγε από το δρόμο χωρίς να υπάρξει κάποια παρεμβολή άλλου αυτοκινήτου. Επιπροσθέτως ως αιτία του δυστυχήματος παρουσιάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι κάποια μηχανική βλάβη ή κατασκευαστικό λάθος του δρόμου.

Παντελής Παντελίδης: Η τραγική ειρωνεία της μοιραίας νύχτας! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο σημείο

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν κατονομάζεται ο οδηγός αφού οι πραγματογνώμονες παρέμειναν στην αυτοψία της Τροχαίας στην οποία αναφέρεται ως οδηγός ο τραγουδιστής.

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Το δυστύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα

«Το τροχαίο δυστύχημα οφείλεται μόνο σε ανθρώπινο παράγοντα και συγκεκριμένα σε όποιον οδηγούσε το ΙΚΥ- 4245 Ι.Χ αυτοκίνητο τη στιγμή του δυστυχήματος. Όποιος οδηγούσε, αφού αρχικά εκινείτο επί της γέφυρας εξόδου του πρώην ανατολικού αερολιμένα Αθηνών προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Αθήνα για κάποιο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με τον εμπρόσθιο δεξιό τροχό πάνω στο υπερυψωμένο τσιμεντένιο τοιχίο»

Το αυτοκίνητο κινούνταν με 118 χλμ/ανά ώρα

«Η ελάχιστη ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο τη στιγμή του δυστυχήματος ήταν 118 χιλιόμετρα την ώρα. Από τον λεπτομερή μακροσκοπικό – οπτικό έλεγχο προκειμένου να εξεταστούν τα συστήματα διεύθυνσης, ανάρτησης και λοιπά συστήματα για να διαπιστωθεί αν αυτά λειτουργούσαν κανονικά πριν το δυστύχημα δεν διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν προβλήματα στα συστήματα του αυτοκινήτου. Δεν διαπιστώσαμε στοιχεία ούτε υπήρχαν ευρήματα όπως φθορές, ρηγματώσεις, λακούβες ή ανωμαλία επί του οδοστρώματος που να μας οδηγούν στην ακαταλληλότητα ή επικινδυνότητα του οδοστρώματος για την κυκλοφορία των οχημάτων».

Τα πιθανά αίτια του δυστυχήματος

«Τα πιθανά αίτια που προκάλεσαν την εκτροπή από την κανονική πορεία του οχήματος κατά την άποψη μας ήταν τα ακόλουθα:

Κάποιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον οδηγό όπως ξαφνικό πρόβλημα υγείας, ζάλη, καρδιακό επεισόδιο, επιληπτικό επεισόδιο, κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ, χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Κόπωση ή υπνηλία του οδηγού, στιγμιαία απόσπαση προσοχής όπως κινητό τηλέφωνο, τυχόν ακατάλληλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός».
Παντελής Παντελίδης τροχαίο σημείο

*Το θέμα δημοσιεύθηκε στο Iefimerida.gr