Παντελής Παντελίδης: Το φέρετρό του δεν είχε μαύρο χρώμα! Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα στο φως...

Δείτε φωτογραφίες από την μεταφορά του!

Παντελής Παντελίδης: Το φέρετρό του δεν είχε μαύρο χρώμα! Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα στο φως...

Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα στο φως από την κηδεία του τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη! Δεν είχε το φέρετρό του χρώμα μαύρο!

Δείτε φωτογραφίες από την μεταφορά του!

Σε λευκό φέρετρο έφτασε η σoρός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη στο πατρικό του σπίτι στη Νέα Ιωνία, αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο κόσμος που είχε μαζευτεί από νωρίς έξω από το σπίτι του, ξέσπασε σε λυγμούς αλλά και σε χειροκροτήματα. Η σορός του λαϊκού τραγουδιστή θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο Σάββατο στις 10. Η κηδεία του θα γίνει στις 14:00 από το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Παντελής Παντελίδης: Το βίντεο που είχε εξοργίσει τους πάντες! Είχε παιχτεί σε όλα τα κανάλια...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Παντελίδης θάνατος

Παντελίδης φέρετρο


Πηγή: iefimerida.gr

Παντελής Παντελίδης: Έδωσαν χρώμα στο μαγαζί του τραγουδιστή 3 χρόνια μετά το τροχαίο! Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία από μέσα!

Έδωσαν χρώμα στο μαγαζί του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη 3 χρόνια μετά το τροχαίο! Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία από μέσα!

Η γυναίκα του αδερφού του, Τριαντάφυλλου, δημοσίευσε μια πολύ ανατριχιαστική και συνάμα υπέροχη φωτογραφία!

Στο οικογενειακό κατάστημα που έχει πάρει το όνομα του τραγουδιστή μετά την τραγωδία, αποφάσισαν φέτος να στολίσουν για τα Χριστούγεννα! Λόγω πένθους δεν ξέρουμε αν το έκαναν τις προηγούμενες χρονιές, πάντως δεν είχε δημοσιοποιηθεί κάποια φωτογραφία!

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Αυτή τη χρονιά, όμως, η Πωλίνα Φιλίππου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους!

undefined

Και του χρόνου!