Αποκάλυψη τώρα στο Buckingham! Αυτός ο άντρας σκότωσε την Diana! Στο κόλπο και ο Κάρολος!

Δείτε το πρόσωπό του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη τώρα στο Buckingham! Αυτός ο άντρας σκότωσε την Diana! Στο κόλπο και ο Κάρολος!

Η αποκάλυψη στο Buckingham έγινε τώρα, 22 χρόνια μετά το θάνατο της Diana! Βγήκε επιτέλους στη "φόρα" πως αυτός είναι ο άντρας που την σκότωσε ενώ στο κόλπο ήταν το παλάτι αλλά και ο Κάρολος.

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το φονικό δυστύχημα στο οποίο η αγαπημένη λαίδη έχασε τη ζωή της, με τις θεωρίες συνωμοσίας να αναφέρουν πως πίσω από το τροχαίο κρύβεται η Ελισάβετ και ο Κάρολος οι οποίοι ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση προκειμένου να καλύψουν το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με το διαζύγιο του ζευγαριού.

Να θυμίσουμε πως η Diana είχε ακόμα ένα "ατύχημα" μέσα στο παλάτι, όσο ήταν έγκυος στον William.

Η αλήθεια όμως ήρθε να λάμψει, αφού σύμφωνα με βρετανικό ρεπορτάζ, ο δολοφόνος της Diana, αυτός δηλαδή που έστησε το δυστύχημά της ήταν ένα Βρετανός πράκτορας ειδικευμένος να σκοτώνει κυρίως ανεπιθύμητους πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Με εντολή του παλατιού λοιπόν, ο πράκτορας της Mi5, Χόκινς, έστησε το δυστύχημα και σκότωσε την άτυχη λαίδη το 1997.΄Ο ίδιος το παραδέχτηκε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Diana δολοφόνος

Σείστηκε το Buckingham! Η Ελισάβετ έκανε αποκάλυψη - σοκ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»

Το Buckingham σείστηκε κανονικά για μία ακόμα φορά! Μία αποκάλυψη - σοκ έκανε η Ελισάβετ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»!

Λίγο πολύ όλοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η βασιλική οικογένεια βρέθηκε πίσω από το δυστύχημα της αγαπημένης λαίδης. Μία αποκάλυψή της Ελισάβετ ωστόσο ήρθε να ταράξει τα νερά.

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Δεν ήταν άγνωστο πως η βασίλισσα δεν ήταν και από τις μεγαλύτερες φαν της Diana. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Κάρολο , η Ελισάβετ εξέφρασε την αντίθεσή της ωστόσο δεν εισακούστηκε.

«Δεν είναι σαν εμάς, είναι πολύ νέα» συνήθιζε να λέει, ενώ όταν η τότε πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκίνησε να ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο για τους ασθενείς με HIV, η Ελισάβετ της είπε ευγενικά να σταματήσει σχολιάζοντας: «Δεν βρίσκεις τίποτα πιο ευχάριστο να κάνεις;».

Ο θάνατος της Diana ήρθε λίγα χρόνια μετά. Σε δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της μητέρα των εγγονιών της, είπε: «Δε μου φαίνεται απίθανο να έκοψε κάποιος τα φρένα»!