Αλίκη Βουγιουκλάκη: Θα μείνετε... παγωτό! Επάνω στο πρόσωπό της είχε κάτι ψεύτικο! Το έβαζε κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι...

Όντως τώρα; Το είχες παρατηρήσει;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Θα μείνετε... παγωτό! Επάνω στο πρόσωπό της είχε κάτι ψεύτικο! Το έβαζε κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι...

Θα μείνετε... παγωτό με το τι έβαζε στο πρόσωπό της κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Επάνω της είχε κάτι ψεύτικο και σχεδόν κανείς δεν το γνώριζε!

Ήταν μια γυναίκα που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό όσο, ίσως, καμία άλλη. Λατρεύτηκε από τους άντρες, αποτέλεσε παράδειγμα για τις γυναίκες και κατέπληξε τα παιδιά. Γνώριζε τις ατέλειές της όπως τα μικρά της μάτια και τα κοντά της πόδια. Επομένως, πάντα φρόντιζε να μην γίνουν αντιληπτές. Tι έκανε η μεγάλη Star του κινηματογράφου για να είναι τόσο όμορφη και λαμπερή;

Πρόσεχε πολύ τη σιλουέτα της και ζούσε ακολουθώντας μια συνεχή διατροφή. Απέφευγε το κρέας, τα γλυκά, το αλκοόλ και γυμναζόταν τακτικά. Λάτρευε την λάμψη του δέρματος της και ήθελε να την διατηρήσει. Γι αυτό τον λόγο, περιποιούνταν συχνά την επιδερμίδα και τα λαμπερά κατάξανθα μαλλιά της με λάδι ελιάς. Έκανε κυριολεκτικά μπάνιο με λάδι ελιάς και το εφάρμοζε σαν μάσκα στα μαλλιά της. Επιπλέον, δεν επιβάρυνε την επιδερμίδα της καθημερινά με καλλυντικά και πάντα εφάρμοζε μια απλή ενυδατική.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, ήταν η πρώτη Ελληνίδα σταρ που καθιέρωσε μια εικόνα και ένα look, το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της. Για να τονίσει και να μεγαλώσει τα μάτια της βασιζόταν αποκλειστικά στη χρήση του μαύρου eyeliner και των ψεύτικων βλεφαρίδων και το αποτέλεσμα ήταν αριστουργηματικό. Έδινε χρώμα στα μάγουλά της χρησιμοποιώντας ρουζ σε απαλές αποχρώσεις. Παράλληλα, δεν ξεχνούσε ποτέ να τονίζει τα χείλη της με nude και ροζ αποχρώσεις.

Χαρακτηριστικό της επίσης, ήταν ότι λάτρευε τα καπέλα. Αγόραζε δεκάδες και δεν τα αποχωριζόταν ούτε στα γυρίσματα των ταινιών της. Με τα καπέλα κατάφερνε να «κλέβει» πόντους και να φαίνεται πιο ψηλή από όσο ήταν. Επιπλέον, το στυλ και το γούστο της στα ρούχα ήταν ακριβό. Της άρεσε να φοράει τα δικά της σύνολα στα γυρίσματα ακόμη κι αν δεν συνδέονταν με τους ρόλους της και τα νύχια της ήταν πάντα περιποιημένα. Άλλωστε ο κόσμος ήθελε να την βλέπει περιποιημένη κι όμορφη, άσχετα με τον ρόλο της όπως συνήθιζε να λέει!

Και πριν φύγετε, κάτι που "έσκασε" σα μικρή βόμβα εχθές! Ο γιος της Αλίκης ερωτεύτηκε ξανά γνωστή ηθοποιό! Δείτε το πρόσωπό της! Τι λέτε; Ταιριάζουν;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία της πριν τις πλαστικές θα σας σοκάρει! Είχε άλλο πρόσωπο!

Η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν τις πλαστικές θα σας σοκάρει, καθώς η ηθοποιός είχε άλλο πρόσωπο πολλά χρόνια πριν φύγει από τη ζωή.

Ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου , η οποία από τα πρώτα κιόλας βήματα στον χώρο της υποκριτικής είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Η είδηση του θανάτου της τον Ιουλίου του 1996 μετά την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Μάλιστα, πολλά χρόνια μετά μια αποκάλυψη καλής φίλης της σόκαρε, καθώς είπε πως αν πήγαινε σε έναν συγκεκριμένο γιατρό μπορεί και να είχε επιζήσει.

Ωστόσο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν γίνει γνωστή και συζητάει για εκείνη όλη η Ελλάδα, δεν ήταν ακριβώς έτσι στο πρόσωπο της, με το σπινθηροβόλο βλέμμα της και τα κατάξανθα μαλλιά της.

Στα πρώτα της βήματα, ήταν καστανή, ενώ όπως θα δείτε έχει πειράξει την μύτη της.