Χρήστος Μάστορας: Αυτό αποκλείεται να είναι το σπίτι του! Τα αντικείμενα στους τοίχους «βγάζουν» μάτι!

Μέσα στην χλιδή!

Χρήστος Μάστορας: Αυτό αποκλείεται να είναι το σπίτι του! Τα αντικείμενα στους τοίχους «βγάζουν» μάτι!

«Βγάζουν» μάτι τα αντικείμενα που είχε στους τοίχους πίσω από τον Χρήστο Μάστορα! Αυτό αποκλείεται να είναι το σπίτι του!

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές και μουσικούς της γενιάς του και πάντα καταφέρνει να «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Ο Χρήστος Μάστορας είναι αρκετά ενεργός στα social media του, αν και δε θέλει να προβάλλει την προσωπική του ζωή είναι πολλές οι στιγμές που δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την επαγγελματική του πορεία. Μάλιστα ο ίδιος και το συγκρότημα του ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό μαγαζί που τους βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και στην πρεμιέρα βρέθηκαν αρκετοί celebrities!

Πριν λίγο καιρό ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που μας καθήλωσε με το φόντο του! Ο Χρήστος Μάστορας ήταν στη μέση ενός δωματίου και αυτό που μας «έβγαλε» το μάτι ήταν τα πολύφωτα και ο τεράστιος πίνακας που είχε πίσω του!

Ναι, φυσικά και δεν είναι το σπίτι του. Ο ίδιος βρισκόταν στο γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, Μεγάλη Βρετανία και η χλιδή που διαθέτει είναι απίστευτη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Χρήστος Μάστορας: «Έκλεισε» στόματα! Η απάντηση για τις «Μέλισσες» και την διάλυση τους!

Ο Χρήστος Μάστορας «έκλεισε» με την απάντηση του για τις «Μέλισσες» και τις φήμες που έχουν βγει για την διάλυση του συγκροτήματος.

Ο τραγουδιστής με τα υπόλοιπα μέλη, μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και αναφέρθηκαν στο περιστατικό.

«Είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Έχουμε περάσει 10 χρόνια μαζί με απίστευτες στιγμές και συνεχίζουμε», είπε ο Κώστας Μαυρογένης με τον Χρήστο Μάστορα να συμπληρώνει για την διάλυση τους: «Δε θα υπάρξει κανένα διάλειμμα. Οι Μέλισσες είναι εδώ, συνεχίζουν και αγαπιούνται».

Χρήστος Μάστορας: Τον «ακύρωσαν» λόγω καιρού! Οι πρώτες δηλώσεις με την Βανδή!

«Ακύρωσαν» τον Χρήστο Μάστορα λόγω του κακού καιρού και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μαζί με την Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Οι δυο τραγουδιστές, οι οποίοι συνεργάζονται και στο X-factor ήταν να κάνουν την φωταγώγηση του δέντρου στην πόλη του Βόλου.

Μια ημέρα πριν τον 8ο live του show, ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή μετά από πρόσκληση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, βρέθηκαν στην πόλη όπου εκτός της φωταγώγησης θα τραγουδούσαν διασκεδάζοντας το κοινό.

Ωστόσο, μπορεί η φωταγώγηση να έγινε, αλλά η συναυλία ακυρώθηκε λόγω καιρού.