Σκοτωμός στο Buckingham! Πήραν το στέμμα από την Diana! Ο Κάρολος δεν την άφηνε να δει τα παιδιά!

Το δράμα που ζούσε πριν το τροχαίο!

Σκοτωμός στο Buckingham! Πήραν το στέμμα από την Diana! Ο Κάρολος δεν την άφηνε να δει τα παιδιά!

Ο Κάρολος δεν άφηνε την Diana να δει τα παιδιά! Της πήραν το στέμμα κι έγινε ο σκοτωμός στο Buckingham! Η τραγική ιστορία που ήρθε στο φως...

Ο ξαφνικός θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα συγκλόνισε τον πλανήτη και προκάλεσε κύμα συγκίνησης και βαρύ πένθος τόσο στην πληθυσμό της Αγγλίας όσο και σε όλο τον κόσμο. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε παντρευτεί τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον μεγαλύτερο γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' και πρώτο διάδοχο του βασιλικού θρόνου, το 1981 και χώρισαν το 1996, ενώ μαζί είχαν αποκτήσει μαζί του δύο γιους, τον Ουίλιαμ και τον Χάρι.

Τα προβλήματα στον γάμο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου ήταν γνωστά, ενώ μερικά από αυτά είχε επιβεβαιώσει και η ίδια σε εκμυστηρεύσεις της σε δημοσιογράφους ή συγγραφείς και σε δημόσιες συνεντεύξεις της. Τελικά το ζευγάρι χώρισε επίσημα το 1996. Η Νταϊάνα τότε έχασε τον τίτλο της και δεν μπορούσε να βλέπει τους γιους της όποτε ήθελε, ωστόσο είχε γίνει σύμβολο της δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας, κερδίζοντας τη συμπάθεια του λαού.

Λίγο μετά η Νταϊάνα σύναψε μυστική σχέση με τον με τον Βρετανο-Πακιστανό καρδιοχειρουργό Χασνάτ Καν, τον οποίο είχε ερωτευτεί πολύ, αλλά χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού του 1997. Τότε, γνώρισε τον Αιγύπτιο Ντόντι Αλ Φαγέντ, γιο του δισεκατομμυριούχου Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Οι δυο τους ξεκίνησαν μια όμορφη σχέση, με τους παπαράτσι, ωστόσο, να τους ακολουθούν συνεχώς, να τους κατασκοπεύουν και να τους κυνηγούν σε όποιο μέρος κι αν βρίσκονταν.

Στα ταμπλόιντ κυριαρχούσε ντελίριο για τη σχέση της Νταϊάνα με τον γοητευτικό, πλούσιο, playboy Ντόντι και οι φωτογράφοι είχαν γίνει η "σκιά" τους, τη στιγμή που το παλάτι δυσαρεστείτο ολοένα και περισσότερο με την ανέμελη εικόνα της Νταϊάνα. Στα τέλη Αυγούστου οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο μαζί, με διακοπές, ιδιωτικές εξόδους, κρουαζιέρες, ψώνια, καλά εστιατόρια. Μέχρι που αποφάσισαν να περάσουν ένα ρομαντικό βράδυ στο ερωτικό Παρίσι, την Πόλη του Φωτός.

Τέλος, γνωρίζατε εσείς την συμφωνία που έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον Κάρολο μετά τον θάνατο της Νταιάνα; Αποκάλυψη τώρα!

Ρεζίλι έγιναν στο Buckingham με την ερωτική ζωή της Diana! Ο Κάρολος την... ακουμπούσε μια φορά κάθε...

Ο Κάρολος την... ακουμπούσε μια φορά κάθε... Ρεζίλι έγιναν στο Buckingham με την ερωτική ζωή της Diana! Αποκάλυψη τώρα!

Τι έλεγε η Lady D για την πρώτη τους συνάντηση, τις συμβουλές της Βασίλισσας, το πρόβλημα με τη βουλιμία της και το φημολογούμενο έρωτα με τον προσωπικό της αστυνομικό στη δεκαετία του '80

Το πιο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα στην βρετανική τηλεόραση εδώ και χρόνια ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής στο Channel 4, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια, παρόλο που είχαν μπροστά στα μάτια τους τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και τα μάτια που δεν σταματούσαν να «παίζουν» γύρω γύρω, παρόλο που δεν γινόταν να αγνοήσουν την χαρακτηριστική σέξι φωνή της δικής τους πριγκίπισσας, της Λαίδης Νταϊάνα.

Για πολλούς από τους υποστηρικτές της, το ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» δεν θα έπρεπε να παιχτεί. Η ταινία περιλαμβάνει κομμάτια από βιντεοκασέτες που είχε που είχε γράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993, κατά τη διάρκεια μαθημάτων για να βελτιώσει η πριγκήπισσα τον δημόσιο λόγο της, στις οποίες όμως μιλούσε με ειλικρίνεια για προσωπικά ζητήματα. Τα αποσπάσματα είχαν παιχτεί στο παρελθόν στις ΗΠΑ, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται στη Βρετανία.

Πανικός στο Buckingham! Στη "φόρα" η συγγένεια της Diana με τον Κάρολο!

Καθώς ο Σέτελεν είναι ηθοποιός και όχι θεραπευτής, ιατρός ή ιερέας, δεν υπάρχει το επαγγελματικό απόρρητο στη μέση για τη δημοσιοποίησή τους, όμως αρκετοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την προβολή της ταινίας, με γνώμονα την ηθική και την ιδωτικότητα, κυριώς όσον αφορά στους γιους της.

Όπως εξομολογήθηκε, πριν το γάμο τους είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές, ενώ από τη στιγμή που παντρεύτηκαν έκαναν σεξ «μόνο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες». Η σεξουαλική τους ζωή ήταν πολύ περίεργη, είπε χαρακτηριστικά.

Από το ντοκιμαντέρ μάθαμε ότι ο Κάρολος ήταν κάποιος που «με ακολουθούσε σαν σκυλί». Η Νταϊάνα μίλησε για την πρώτη συνάντησή τους σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ. «Μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, ήταν συνέχεια γύρω μου» περιέγραψε η Lady D.