Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασίλης Σπανούλης: Άφησε την Χοψονίδου "κάγκελο"! Η ατάκα που της είπε όταν την γνώρισε!

Το αποκάλυψε η ίδια!

Βασίλης Σπανούλης: Άφησε την Χοψονίδου
STORIES 13.12.2019 15:08

Ο Βασίλης Σπανούλης "πέταξε" την ατάκα που άφησε την Ολυμπία Χοψονίδου "κάγκελο"! Όταν την γνώρισε της αποκάλυψε το μυστικό του και την "τρέλανε" κανονικά!

Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε ένα σωρό αποκαλύψεις για τον αγαπημένο της σύζυγο και δε δίστασε στιγμή.

Το Q&A που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έβγαλε στη "φόρα" όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του αγαπημένου ζευγαριού.

Στο ίδιο Q&A έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τον Βασίλη Σπανούλη και για το χρόνο που περνάει με τα παιδιά του.

Έτσι μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση που της έκανε ένας follower, σχετικά με το τι ώρα κοιμάται ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι κοιμάται πολύ αργά, τον ρώτησα γιατί. Μου απάντησε ότι δε θέλει να χάνει καθόλου χρόνο από την ελεύθερη ώρα της ημέρας του κοιμώμενος και ότι μία και καλή θα κοιμηθεί σε αυτή τη ζωή».

Ατάκα Βασίλης Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου: "Άδειασε" τον Σπανούλη! Η "καυτή" ατάκα για τον σύζυγό της!

Η Ολυμπία Χοψονίδου δε δίστασε στιγμή και "άδειασε" δημόσια τον Βασίλη Σπανούλη! Μοιράστηκε με όλους μία "καυτή" ατάκα για τον σύζυγό της, που τον έκαψε!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια με τον γάμο τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού.

Ωστόσο τα προβλήματα δε λείπουν από κανένα ζευγάρι και έτσι η Ολυμπία Χοψονίδου δε δίστασε να απαντήσει ειλικρινά σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον σύζυγό της.

Παράλληλα, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε και τι είναι αυτό που έχει σταματήσει εντελώς να κάνει με τον Βασίλη Σπανούλη!

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι επαγγελματίας αθλητής και έτσι οι διατροφικές του συνήθειες είναι πολύ συγκεκριμένες. Έτσι, το πανέμορφο μοντέλο είπε:

«1. Δεν υπάρχει στο καθημερινό πρόγραμμα, δεν πρόλαβα να μαγειρέψω βολέψου με κάτι μόνους σου... πρέπει πάντα να υπάρχει μεσημεριανό. Και εννοείται βραδινό διαφορετικό γιατί προσέχει τι τρώει... Και εννοείται τα πρωινό του, τα φρούτα και τα λοιπά δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν...

2. Ύπνος. Δεν πρέπει να ξυπνήσει για τον οποιοδήποτε λόγο (κλάμα παιδιού κτλ). Τι σημαίνει για εμένα αυτό; Μόνιμο άγχος την ώρα που κοιμάμαι και να είμαι σε ετοιμότητα οποιοδήποτε δευτερόλεπτο της νύχτας. Και άντε όταν δεν είμαι έγκυος... Τώρα με την κοιλιά στο στόμα να δεις τι γέλιο έχω που δεν μπορώ να σηκωθώ γρήγορα!

Και πολλά άλλα τα οποία είναι πραγματικά προβλήματα αλλά καλύτερα να μην τα γράψω»!

χοψονίδου instagram

χοψονίδου σπανούλης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλης Σπανούλης: Άνοιξε την ντουλάπα της Ολυμπίας Χοψονίδου και βρήκε μέσα...

Βασίλης Σπανούλης: Αυτό είναι το δωμάτιο μέσα στο σπίτι που περνάει τρυφερές στιγμές με την Ολυμπία Χοψονίδου! Φωτογραφίες από μέσα...

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share