Αποκάλυψη "βόμβα" για τα "Φιλαράκια"! Τι συνέβη στους ηθοποιούς λίγες ώρες πριν παιχτεί το πρώτο επεισόδιο στην τηλεόραση;

Πλάκα κάνεις τώρα! Δεν το γνώριζε κανείς...

Αποκάλυψη

Τι συνέβη στους ηθοποιούς της σειράς "Φιλαράκια" λίγες ώρες πριν παιχτεί το πρώτο επεισόδιο στην τηλεόραση; Αποκάλυψη "βόμβα" 25 χρόνια μετά!

Η τηλεοπτική σειρά που έβαλε τον όρο «time porn» στο λεξικό της Οξφόρδης και τα ρακούν στα inside jokes κάθε παρέας που διέθετε τηλεοπτικό δέκτη, προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από ακριβώς 20 χρόνια. Το παρθενικό επεισόδιο των «Friends» βγήκε on air στις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994. Το τελευταίο, προβλήθηκε μια δεκαετία αργότερα – στις 6 Μαϊου του 2004.

Στο ενδιάμεσο και μέχρι σήμερα, ο Τζόι, ο Τσάντλερ, ο Ρος, η Μόνικα, η Ρέτσελ και η Φοίβη δεν έλειψαν κανένα σαββατοκύριακο από το πρόγραμμα του Star Channel. Παρόλα αυτά, υπάρχουν σκόμα κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις γι' αυτούς.

Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω:

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το παρθενικό επεισόδιο της σειράς, ο σκηνοθέτης της, ο James Burrows τραπέζωσε τους έξι πρωταγωνιστές στο Ceasar's Palace, στο Λας Βέγκας. Εκείνο το βράδυ τους συμβούλευσε να πιουν μέχρι λιποθυμίας γιατί «είχε την αίσθηση ότι απ' τη στιγμή που θα βγει στον αέρα η σειρά, κανένας τους δεν θα μπορούσε να βγει και να μεθύσει σαν άνθρωπος, χωρίς να τον κυνηγάνε οι παπαράτσι». Όλοι μαζί επέστρεψαν στο ίδιο ξενοδοχείο πέντε χρόνια αργότερα, για να γυρίσουν εκεί το γάμο του Ρος με τη Ρέιτσελ.

Επίσης, εσύ γνώριζες πως το όνομα της σειράς θα ήταν διαφορετικό; Μάθε εδώ την απόφαση του σεναριογράφου!

Τα Φιλαράκια: «Έσκασε» 15 χρόνια μετά! Λύθηκε το μυστήριο για την "σχέση" της Φοίβης και του Τζόι!

15 χρόνια μετά από το τέλος της αγαπημένης σειρά «Τα φιλαράκια» λύθηκε το μυστήριο για την "σχέση" της Φοίβης και του Τζόι με την είδηση που «έσκασε»!

Η κωμική σειρά έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, αφού για χρόνια την παρακολουθούσαμε από το κανάλι του Star και συνεχίζει να την προβάλλει ο σταθμός και μάλιστα σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Οι ιστορίες των έξι πρωταγωνιστών έχουν επηρεάσει εκατομμύρια θεατές και πολλοί από αυτούς περίμεναν τον Τζόι και την Φοίβη να καταλήξουν μαζί! Κάτι που δεν είδαμε ποτέ να γίνεται δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Ο σεναριογράφος της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν αποκάλυψε τον λόγο που δεν τους είδαμε ποτέ μαζί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλα θα ήταν πολύ ξεκάθαρα και πολύ ολοκληρωμένα. Όταν ο στόχος σου είναι να κρατήσεις τις ιστορίες των χαρακτήρων μαζί, θα ήταν πολύ εύκολο να πάρεις αυτόν τον δρόμο και νομίζω πως όλοι καταλάβαμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος».

Μάλιστα, εχθές αποκαλύφθηκε μια ιστορία για την σειρά που έμεινε κρυφή από την δημοσιότητα!