Άννα Βίσση: Μαζί με ηθοποιό από το Μπρούσκο! Οι φωτογραφίες που έφεραν σχόλια!

Που συναντήθηκαν; Ντοκουμέντα στο φως!

Άννα Βίσση: Μαζί με ηθοποιό από το Μπρούσκο! Οι  φωτογραφίες που έφεραν σχόλια!

Μαζί με ηθοποιό από το Μπρούσκο είδαμε την Άννα Βίσση και οι φωτογραφίες τους έφεραν πολλά σχόλια στην ανάρτηση τους.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια συναντήθηκε στο αεροδρόμιο με έναν από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου με τον οποίο συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο και πόζαραν μαζί σε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες μοιράστηκε ο ηθοποιός με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια αλλά και τα likes "έπεσαν" βροχή.

Μάλιστα ο "Αχιλλέας" μέσα από τον λογαριασμό του μας έχει δείξει και την κουζίνα του.

Ο "Αχιλλέας" από το Μπρούσκο έχει αυτοκίνητο με δερμάτινα καθίσματα! Είναι "θηρίο"!

Το αυτοκίνητο του "Αχιλλέα" από το Μπρούσκο το έχετε δει; Έχει δερμάτινα καθίσματα και είναι... "θηρίο". Φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έγινε αγαπητός στο ελληνικό κοινό μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 και δεν άργησε να δει επιτυχία στην τηλεόραση.

Μετά το Μπρούσκο δεν άργησε να έρθει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για το Τατουάζ του οποίου "μούσα" ήταν η Δανάη Παππά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και σε μια ανάρτηση του είδαμε το αυτοκίνητο του. Με το εσωτερικό του θα πάθετε πλάκα.

Αχιλλέας Μπρούσκο Ανδρέας Γεωργίου αυτοκίνητο

Άννα Βίσση: Άλλος άνθρωπος με μαύρα μαλλιά... αφάνα! Ποια στάθηκε στο πλευρό της;

Άλλος άνθρωπος είναι η Άννα Βίσση με μαύρα αφάνα μαλλιά σε παλιά της φωτογραφία. Ποια παρουσιάστρια στάθηκε στο πλευρό της;

Η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια, από το ξεκίνημα της καριέρας τους. Μάλιστα η τραγουδίστρια την είχε παντρέψει με τον Πέτρο ίμβριο.

Πριν από λίγες ώρες, η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους από τα παλιά, όπου είδαμε την Άννα Βίσση με άλλο... κεφάλι.

Τότε, η τραγουδίστρια εκτός του ότι λόγω της εποχής είχε τελείως διαφορετικό στιλ στα ρούχα της, είχε και άλλα μαλλιά. Πριν γίνει ξανθιά, ήταν μελαχρινή και είχε αφάνα.

Από το πρόσωπο της Άννας Βίσση δεν έχει περάσει ο χρόνος όπως είχε πει και η Φαίη Σκορδά που την είδε από κοντά!

Άννα Βίσση μαλλιά