Κατερίνα Γερονικολού: Πέρα από την ηθοποιία έχει κι άλλο ταλέντο! Δε φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει!

Αδιανόητο!

Κατερίνα Γερονικολού: Πέρα από την ηθοποιία έχει κι άλλο ταλέντο! Δε φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει!

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα κορίτσι που συνηθίζει να τους εντυπωσιάζει όλους! Έτσι πέρα από την ηθοποιία έχει κι άλλο ταλέντο! Δε φαντάζεστε με τίποτα τι έχει σπουδάσει η αγαπημένη σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Είναι το κορίτσι που "τράβηξε" πάνω τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην τηλεόραση, ωστόσο οι χάρες της δε σταματούν εκεί!

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες έγινε και η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Μαζί Σου" στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη η Κατερίνα Γερονικολού! Από τη στιγμή που πέρασε στη Νομική Αθηνών αποφάσισε να φοιτήσει παράλληλα και στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Όταν τελείωσε δε από αυτά, σπούδασε και σε σχολή Δημοσιογραφίας. Από όλα τα παραπάνω όμως την κέρδισε η υποκριτική. Το κοινό την έμαθε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Λάκης ο γλυκούλης», παρόλο που είχαν προηγηθεί ακόμα δύο δουλειές στη μικρή οθόνη. Ακολούθησαν μεγάλοι ρόλοι σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, ενώ από το 2013 έως το 2017 παρουσίαζε με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη την ψυχαγωγική εκπομπή «Lifetime» στο κανάλι Novalife. Τη φετινή σεζόν το κοινό τη βλέπει στη σειρά του ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος», αλλά και στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Και από Σμύρνη Σαλονίκη» στο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου.

ΠΗΓΗ: TV24

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κατερίνα Γερονικολού: Την «τσακωσαμε» αγκαλιά με γνωστό ηθοποιό και δεν είναι ο Τσιμιτσέλης!

«Τσακώσαμε» την Κατερίνα Γερονικολού αγκαλιά με γνωστό ηθοποιό και δεν είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

Η γνωστή ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ παίζει και στην θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη στην Θεσσαλονίκη», αλλά και σύντρομα θα την δούμε στους κινηματογράφους στο πλευρό του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Για πάντα».

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι αρκετά ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Κατερίνα Γερονικολού: Ντύθηκε νύφη και είναι πανέμορφη! Τα «έχασε» ο Τσιμιτσέλης!

Έτσι κι αυτήν την φορά η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» αγκαλιά με τον συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Κουρούμπαλη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Γερονικολού ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης