Σείεται το Buckingham! Η Camilla πήγε στο γάμο της Diana και έφερε τα πάνω κάτω! Την κάλεσε ο Κάρολος!

Δεν ντράπηκε καθόλου!

Σείεται το Buckingham! Η Camilla πήγε στο γάμο της Diana και έφερε τα πάνω κάτω! Την κάλεσε ο Κάρολος!

Σείεται κανονικά το Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε μετά από τόσα χρόνια! Ο Κάρολος κάλεσε την Camilla στον γάμο του με την Diana ως ερωμένη του και εκείνη δε δίστασε και πήγε.

Ο έρωτας του πρίγκιπα με την Camilla ήταν γνωστός ωστόσο το πρωτόκολλο του επέβαλε να παντρευτεί μία πιο νέα κοπέλα. Ο γάμος της Diana με τον Κάρολο ωστόσο σημαδεύτηκε ανεξίτηλα από ένα περιστατικό που "θάφτηκε" για χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέσα στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι άλλοτε διάδοχοι του θρόνου, βρισκόταν και η Camilla η οποία εκείνη την εποχή δεν είχε πάψει να είναι ερωμένη του Καρόλου.

Έτσι δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Diana, σε όλη της τη ζωή ζούσε στη σκιά της πραγματικής αγάπης του άντρα της.

camilla κάρολος γάμος

Βούιξε το Buckingham! Στη «φόρα» η κρυφή συνάντηση της Diana με την Camilla λίγο πριν το φονικό τροχαίο!

Βούιξε κανονικά το Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε! 22 χρόνια μετά, βγήκε για πρώτη φορά στη "φόρα" η κρυφή συνάντηση που πραγματοποίησε η Diana με την Camilla λίγο πριν το φονικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της αγαπημένης λαίδης.

Η Diana κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Κάρολο ήταν στοιχειωμένη από το φάντασμα της Camilla, του αληθινού έρωτα του πρίγκιπα ο οποίος έμελλε να εκπληρωθεί μετά το διαζύγιο του με την πριγκίπισσα.

Μάλιστα, ακόμα και στον μήνα του μέλιτος, ο Κάρολος είχε στο μυαλό του την Camilla, μιας και επέλεξε να φορέσει τα μανικετόκουμπα που του είχε κάνει δώρο.

Προκειμένου να βγάλει λοιπόν αυτόν τον "βραχνά" από την καθημερινότητά της, η Diana αποφάσισε να πλησιάσει την Camilla και να της προτείνει να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν για την παράνομη σχέση του ζευγαριού.

Οι paparazzi που φυσικά ακολουθούσαν παντού την Diana, "συνέλαβαν" τις δύο κυρίες στην κοινή έξοδό τους, ωστόσο όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, καμία από τις δύο δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Diana Camilla συνάντηση