Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε δεύτερη! Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που "επιβίωσε" δύο φορές!

Το έκανε πρώτη απ' όλους!

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε δεύτερη! Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που

Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να νίκησε το Survivor, ήρθε όμως δεύτερη σε μία πρωτοτυπία! Συγκεκριμένα, δεν είναι η πρώτη παίκτρια που τόλμησε μπήκε στο παιχνίδι και "επιβίωσε" όχι μία αλλά δύο φορές.

Μία άλλη κατέχει αυτή την πρωτιά και έρχεται από τα παλιά.

Ο λόγος για τη Νάντια Ζαγκλή, την οποία γνωρίσαμε πρώτη φορά, το 2006, στο ελληνοτουρκικό παιχνίδι, το οποίο έγινε στον Παναμά και παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Εκεί άλλαξε η ζωή της, διότι γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Τούρκου Σελίμ. Έζησε μαζί του για αρκετά χρόνια και, μάλιστα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Τελικά, τα σχέδιά τους για κοινή ζωή ακύρωσαν η απόσταση και ο χρόνος.

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι αυτό νικητής ήταν ο Ντεριά Ντουρμουσλάν ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Στο πρώτο Survivor, όμως, την ξεχώρισε και ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού και κράτησε την εικόνα και το όνομά της. Έτσι, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, της πρότεινε να λάβει μέρος στο Αll Star τουρκικό παιχνίδι.

Όπως είπε η ίδια, στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, στον Σκάι, πίστευε ότι θα μείνει μια εβδομάδα το πολύ. Μιας που οι άλλοι παίκτες, άνδρες και γυναίκες, ήταν πολύ γυμνασμένοι και αθλητικοί.

Ήταν η μοναδική Ελληνίδα, οι άλλοι 23 ήταν από την Τουρκία. Μόνο ένας εξ αυτών μιλούσε αγγλικά και μπορούσε να συνεννοηθεί.

Όπως αποκάλυψε, υπήρχαν καθημερινές εντάσεις μεταξύ των ανδρών και αρκετές φορές έπεσε ξύλο. «Εγώ ήμουν πάντα έξω από τους καυγάδες, διότι δεν καταλάβαινα καν τι έλεγαν», ανέφερε.

Νάντια Ζαγκλή

Survivor: Για τρίτη φορά μέσα η Κατερίνα Δαλάκα; Η ξεκάθαρη αλήθεια!

Η ξεκάθαρη αλήθεια χωρίς ψέματα και υπεκφυγές! Θα είναι μέσα στο Survivor All Star η Κατερίνα Δαλάκα για τρίτη συνεχόμενη φορά;

Την Κατερίνα Δαλάκα υποδέχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” πριν από λίγες ημέρες!

Η πρωταθλήτρια του στίβου και μεγάλη νικήτρια του Survivor 3, στο φινάλε της συνέντευξης, έριξε “βόμβα”, αποκαλύπτοντας πως το Survivor All Star θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σοκ: «Έσβησε» ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor!

«Απ’ ότι ξέρω, θα γίνει του χρόνου τον Σεπτέμβριο. Το ξέρω αυτό. Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά το γνωρίζω», είπε η Κατερίνα Δαλάκα και άφησε άφωνους όλους στο πλατό.