Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν μιλάει ποτέ για την μητέρα του! Ο «χωρισμός» και τα δύσκολα παιδιά χρόνια!

Τον είχε αφήσει μωρό και μεγάλωσε με τους παππούδες του...

Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν μιλάει ποτέ για την μητέρα του! Ο «χωρισμός» και τα δύσκολα παιδιά χρόνια!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, δεν μιλάει ποτέ για την μητέρα του! Ο «χωρισμός» και τα δύσκολα παιδιά χρόνια που τον σημάδεψαν για πάντα...

Ο ίδιος δεν θέλει να αναφέρεται καθόλου στα παιδικά και τα εφηβικά του χρόνια. Ο Νίκος Οικονομόπουλος κρατάει καλά φυλαγμένες μέσα του αυτές τις αναμνήσεις. Ανάμεσα στα λίγα που έχει αποκαλύψει για εκείνη την περίοδο της ζωής του, έχει πει πως πέρασε δύσκολα, καθώς ο χωρισμός των γονιών του είχε αποτέλεσμα να μεγαλώσει με τους παππούδες του (από την πλευρά του πατέρα του).

Μάλιστα όταν έχασε τον παππού του, έμεινε με τη γιαγιά του Μαριγώ, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Αναγκάστηκε να δουλέψει από πολύ νεαρή ηλικία στο ψαράδικο της οικογένειας, αλλά και ως delivery boy. «Συνέβησαν κάποια άσχημα γεγονότα και από τα 8 μέχρι τα 21 ούτε είχα δει τη μάνα μου ούτε την είχα ακούσει… Τέλος πάντων, στα 21 συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ!» είχε πει σε συνέντευξή του ο 30χρονος τραγουδιστής, ενώ για τον πατέρα του δεν είχε μιλήσει ποτέ.

Αλήθεια, έχετε δει το πρόσωπο του πατέρα του;

Χωρισμός βόμβα για Αραβανή-Οικονομόπουλο! (Bίντεο)

Xωρισμός βόμβα έσκασε στη showbiz, καθώς η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είναι ποια μαζί!

Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN «Όλα λάθος» η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος χώρισαν!

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στη σχέση τους, με τα... μαύρα σύννεφα να έχουν έρθει εδώ και λίγο καιρό με αποτέλεσμα να έρθει το οριστικό φινάλε.

Η παρουσιάστρια έφυγε από το σπίτι στο οποίο έμενε μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο τον τελευταίο καιρό, ενώ ο χωρισμός ήρθε μερικές μέρες πριν από το Πάσχα!

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα