Ζωή Λάσκαρη: Ο θάνατος παραμόνευε χρόνια πριν! Η αποκάλυψη για το παραλίγο τροχαίο!

Ήταν μαζί της πασίγνωστη ηθοποιός! Βόμβα!

Ζωή Λάσκαρη: Ο θάνατος παραμόνευε χρόνια πριν! Η αποκάλυψη για το παραλίγο τροχαίο!

Ο θάνατος παραμόνευε χρόνια πριν για την Ζωή Λάσκαρη! Η αποκάλυψη για το παραλίγο τροχαίο με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά για τη ζωή της και για άλλους μεγάλους σταρ της «παλιάς Αθήνας» ενώ διηγήθηκε και το πώς η Ζωή Λάσκαρη κόντεψε να την σκοτώσει!

Διαβάστε όσα δήλωσε η Ελένη Ανουσάκη για συναδέλφους της:

Ζωή Λάσκαρη: «Καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Θυμάμαι μια μέρα που πήγαμε βόλτα στο Σούνιο με το αυτοκίνητό της. Οδηγούσε πολύ γρήγορα, παραλίγο να με σκοτώσει».

Μελίνα Μερκούρη: «Έλεγε στις ηθοποιούς “βγάλτε τα πατσουλιά που φοράτε”. Η Μελίνα ήταν αδερφική μου φίλη. Ήθελε να είσαι πάντα πολύ καλά ντυμένη, με ωραία χρώματα και καθαρά χέρια και μαλλιά».

Δημήτρης Χορν: «Οικογενειακός μας φίλος, αγαπούσε την καθαριότητα. “Δεν μπαίνει μέσα στο θέατρο άνθρωπος χωρίς αποσμητικό”, έλεγε στις πρόβες».

Άννα Συνοδινού: «Μελετούσε τα λόγια της μέσα στο λεωφορείο. Νόμιζαν ότι μιλάει μόνη της και εκείνη πρόβαρε τον ρόλο της. Σπουδαία γυναίκα».

Ελένη Ανουσάκη για Ζωή Λάσκαρη

Έχετε δει αλήθεια πόσα λεφτά έβγαζε;

Ζωή Λάσκαρη: Τον πατέρα της τον δολοφόνησαν! Ο θάνατος του την "ακολουθούσε" μέχρι να "φύγει"...

Τον πατέρα της Ζωής Λάσκαρη τον δολοφόνησαν στον πόλεμο. Ο θάνατος του την "ακολουθούσε" μέχρι να "φύγει", καθώς της είχε στοιχίσει που δεν τον γνώρισε.

Η ηθοποιός δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, ωστόσο πάντα μιλούσε για εκείνον με τα πιο όμορφα και "ζεστά" λόγια.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν η μοναχοκόρη του βασιλόφρονα στρατιωτικού Δημητρίου Κουρούκλη, ο οποίος σκοτώθηκε από άνδρες του ΕΛΑΣ το 1943, κατά την διάρκεια της Κατοχής, ενώ και η μητέρα της υπήρξε θύμα των κομμουνιστών, κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.

Η ίδια είχε βρεθεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και με τα λόγια της τους είχε συγκινήσει.

Δείτε το πρόσωπο του πατέρα της εδώ!