Παντελής Παντελίδης: «Τραύματα, αίματα, ασθενοφόρο» - Η Μίνα Αρναούτη είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο!

«Ουρλιάζω, ο Παντελής δεν μιλάει…»

Παντελής Παντελίδης:  «Τραύματα, αίματα, ασθενοφόρο» - Η Μίνα Αρναούτη είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο!

Η Μίνα Αρναούτη είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και στοίχισε την ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και η Μίνα Αρναούτη, η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές με τα χειρουργεία που χρειάστηκα να κάνει.

Με μια ανάρτηση της, είχε περιγράψει το σοκαριστικό τροχαίο και είχε ανατριχιάσει.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

τροχάιο

Παντελίδης Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: Απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελίδη - «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη έκανε η Μίνα Αρναούτη στα social media «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Η 31χρονη έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλη λόγω κάποιων κακόβουλων σχολίων που της κάνουν στους λογαριασμούς της με αποτέλεσμα να θέλει να μιλήσει ανοιχτά και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση έγραψε:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;
Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!»

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: Σε αγωγές και αποζημίωση για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη! (Bίντεο)

Η Μίνα Αρναούτη σκοπεύει να κάνει αγωγές για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να πάρει αποζημίωση!

Στο στόχαστρό της βρίσκεται και ο Sin Boy για τις τελευταίες του δημοσιεύσεις!

Αποκλειστικά στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, ο οποίος σημείωσε πως η υπόθεση του τροχαίου έχει τελεσιδικήσει αναφορικά με το ποιος οδηγούσε, αλλά εκκρεμεί η αποζημίωση, αποκαλύπτοντας πως θα κάνουν αγωγή σε ένα μήνα για αυτό.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση σε ό,τι αφορά ποιος οδηγούσε. Εκκρεμεί το θέμα της αποζημίωσης. Το δικαίωμα του θύματος στα τροχαία ατυχήματα, ασκείται κατά διακριτική ευχέρεια και εναντίον του υπαιτίου ή σε περίπτωση θανάτου εναντίον της οικογένειάς του και εναντίον της εταιρείας. Εμείς προτιθέμεθα να κάνουμε αγωγή σε αμφότερους. Είναι ζήτημα ενός μήνα να κάνουμε την αγωγή για την αποζημίωση.

Ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, η οποία με τη δημοσιότητα που πήρε έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Σε αυτή την προσπάθεια, εγώ ήμουν μόνος μου.

Μίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια ξανά μετά τον Παντελίδη! Τι συνέβη με γνωστό τραγουδιστή;

Είναι δεδομένο ότι θα κινηθούμε νομικά και εναντίον του κυρίου αυτού (σ.σ. Sin Boy) και ποινικά και αστικά. Οφείλουν κάποιοι κύριοι να ζητήσουν συγγνώμη από τη Μίνα Αρναούτη για όλο αυτό το οποίο πέρασε όλο αυτό το διάστημα. Η εντολέας μου έχει δώσει ήδη εντολή να κινηθούμε νομικά και εναντίον κάποιων συγκεκριμένων δημοσιογράφων και site».