Ελένη Χατζίδου: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! Έμεινε «κάγκελο» ο Ετεοκλής!

Καμία σχέση με το τραγούδι!

Ελένη Χατζίδου: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! Έμεινε «κάγκελο» ο Ετεοκλής!

Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει η Ελένη Χατζίδου! Μέχρι και ο Ετεοκλής Παύλου όταν το έμαθε πρέπει να έμεινε «κάγκελο»!

Η γνωστή τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή βιώνουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, αφού πριν λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους!

Η Ελένη Χατζίδου τελειώνοντας το σχολείο κατάφερε να εισαχθεί στην Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ. Έτσι λοιπόν αυτές ήταν οι πρώτες σπουδές που έκανε αφήνοντας μας όλους «κόκαλο»!

Το αντικείμενο των σπουδών της όπως έχει αναφέρει η ίδια την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στην μουσική και το τραγούδι.

Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει η ίδια , το απέκτησε από την , οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική φωνή και ήταν ρεμπέτης. Την γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κληρονομήσει και η Ελένη η οποία ξεχωρίζει ως το νέο αστέρι του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού.

Επίσης, εσείς γνωρίζετε πόσο χρονών είναι ο Ετεοκλής Παύλου; Τον περνάει χρόνια η Ελένη Χατζίδου...

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον Ετεοκλή "κάγκελο"! Το σώμα της μετά τη γέννα είναι "θανατηφόρο"!

Η Ελένη Χατζίδου βρήκε και πάλι τον τρόπο για να τρελάνει τον Ετεοκλή Παύλου! Έβαλε το πιο "καυτό" κολλητό μαύρο φόρεμα και άφησε τον σύζυγό της "κάγκελο"! Το σώμα της αγαπημένης τραγουδίστριας μετά τη γέννα είναι απλά "θανατηφόρο"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κανονική κορμάρα και δε διστάζει να το δείχνει ακόμα και λίγο καιρό μετά τη γέννα της.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φόρεσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα και όπως ήταν φυσικό έπεσαν σαγόνια μιας και το κορμί της είναι τόσο καλλίγραμμο!

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!

Σας βρήκαμε επίσης και τις εκπληκτικές over the knee μπότες που φόρεσε η τραγουδίστρια και "τρέλανε" τον σύζυγό της!