Ζωή Λάσκαρη: Πριν «φύγει» είχε μιλήσει για το θάνατο της! Πέθανε έτσι όπως ακριβώς ήθελε...

Τα λόγια της ανατριχιάζουν...

Ζωή Λάσκαρη: Πριν «φύγει» είχε μιλήσει για το θάνατο της! Πέθανε έτσι όπως ακριβώς ήθελε...

Πριν «φύγει» από την ζωή η Ζωή Λάσκαρη, είχε μιλήσει για τον θάνατο της. Η ηθοποιός, πέθανε έτσι όπως ακριβώς ήθελε και είχε εξομολογηθεί...

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου 75 χρόνια, μεσουράνησε στο ελληνικό κινηματογραφικό στερέωμα και το θέατρο και υπήρξε ένα από τα διαχρονικότερα σύμβολα του έρωτα. Το εισιτήριό της για τον κόσμο του θεάματος υπήρξε η νίκη της στα καλλιστεία του 1959, όπου αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς.

Έχοντας γράψει μια λαμπρή καριέρα - με την τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε να είναι το 2015 - και φέρει στον κόσμο τις δυο κόρες της, «έσβησε» ξαφνικά στον ύπνο της πριν περίπου τρία χρόνια.

Μάλιστα, η Ζωή Λάσκαρη είχε μιλήσει για το πως θα ήθελε να πεθάνει, κάτι που τελικά έγινε αληθινό...

«Θέλω να πεθάνω ήσυχα. Ούτε επικήδεια φλας, ούτε µετά θάνατον ύµνους, ούτε χειροκροτήµατα, ούτε ετεροχρονισµένες φιλίες από ανθρώπους που όσο ζούσα, ξέρεις, ούτε να τους χέσω», έλεγε με τη γνωστή τολμηρή ευθυκρισία της σε συνέντευξη, αφού αν κάτι μισούσε, αυτό ήταν η υποκρισία.

Ζωή Λάσκαρη: Ο θάνατος παραμόνευε χρόνια πριν! Η αποκάλυψη για το παραλίγο τροχαίο!

Ο θάνατος παραμόνευε χρόνια πριν για την Ζωή Λάσκαρη! Η αποκάλυψη για το παραλίγο τροχαίο με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά για τη ζωή της και για άλλους μεγάλους σταρ της «παλιάς Αθήνας» ενώ διηγήθηκε και το πώς η Ζωή Λάσκαρη κόντεψε να την σκοτώσει!

Διαβάστε όσα δήλωσε η Ελένη Ανουσάκη για συναδέλφους της:

Ζωή Λάσκαρη: «Καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Θυμάμαι μια μέρα που πήγαμε βόλτα στο Σούνιο με το αυτοκίνητό της. Οδηγούσε πολύ γρήγορα, παραλίγο να με σκοτώσει».

Μελίνα Μερκούρη: «Έλεγε στις ηθοποιούς “βγάλτε τα πατσουλιά που φοράτε”. Η Μελίνα ήταν αδερφική μου φίλη. Ήθελε να είσαι πάντα πολύ καλά ντυμένη, με ωραία χρώματα και καθαρά χέρια και μαλλιά».

Δημήτρης Χορν: «Οικογενειακός μας φίλος, αγαπούσε την καθαριότητα. “Δεν μπαίνει μέσα στο θέατρο άνθρωπος χωρίς αποσμητικό”, έλεγε στις πρόβες».

Άννα Συνοδινού: «Μελετούσε τα λόγια της μέσα στο λεωφορείο. Νόμιζαν ότι μιλάει μόνη της και εκείνη πρόβαρε τον ρόλο της. Σπουδαία γυναίκα».

Ελένη Ανουσάκη για Ζωή Λάσκαρη

Έχετε δει αλήθεια πόσα λεφτά έβγαζε;