Παντελής Παντελίδης: Η σχέση που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας! Αποκαλύφθηκε λίγο μετά από τον θάνατο του...

Ποια είναι;

Παντελής Παντελίδης: Η σχέση που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας! Αποκαλύφθηκε λίγο μετά από τον θάνατο του...

Λίγο μετά από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη αποκαλύφθηκε αυτή η σχέση του που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας!

Η τραγική είδηση για τον θανατηφόρο τροχαίο του γνωστού τραγουδιστή προκάλεσε πανελλήνιο θρήνο και θλίψη! Όλος ο κόσμος πονούσε για αυτήν την απώλεια και κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Λίγο μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και αφού τα σενάρια για το πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα έπαιρναν «φωτιά» στο φως της δημοσιότητας βγήκε και μία σχέση του που δεν γνώριζε κανείς!

Η Τζένη Λάττου, το μοντέλο με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη αποκάλυψε τη σχέση που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και εξήγησε γιατί δεν την είδαμε ποτέ!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου και τον αγάπησα πολύ. Όλοι μας. Δε μιλάω για τα προσωπικά μου. Αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα από σεβασμό και μόνο στην οικογένεια του δεν ήθελα να πω ότι υπήρχε στη ζωή μου. Δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει στην καρδιά μου και τον κρατάω εκεί. Δεν είχε βγει δημοσίως πως είμαστε μαζί. Έχουμε απλά κοινές φωτογραφίες μαζί που θα μπορούσε να έχει ο καθένας. Εγώ θέλω αν κάποιος με γνωρίσει να με γνωρίζει με το όνομά μου, για τη δουλειά μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα, αυτή η πρώην του Παντελή Παντελίδη κάνει νέα ζωή! Δείτε το πρόσωπό της...

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Η πρώην του Παντελή Παντελίδη είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή; Οι φήμες φουντώνουν για τα προσωπικά της...

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίζεται με επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά του, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao είναι και πολύ καλά στα προσωπικά του.

Η εν λόγω κυρία πριν από κάποια χρόνια είχε συμμετάσχει στο The Voice του ΑΝΤ1, όμως είχε ολοκληρώσει την πορεία στα blindauditions. Η ξανθιά καλλονή, μας είχε τραβήξει ωστόσο και το ενδιαφέρον μιας και ήταν μια από τις συντρόφους του Παντελή Παντελίδη.

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Η Έλενα Δομάζου, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Χολίδη!

«Στη γειτονιά που μεγάλω­σα όλοι άκουγαν λαϊκά τραγούδια, αλ­λά εμένα δεν με συγκινούσαν. Μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα ότι με έλκει περισσότερο η ροκ μουσι­κή κι έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το εί­δος» είχε πει στο παρελθόν.

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη ήταν ένα γεγονός που τη σημάδεψε και μιλάει πολύ σπάνια γι’ αυτό.

«Προτιμώ να σκέ­φτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι», έχει πει. Τώρα, όμως, η Έλενα, που είναι ανιψιά του παλιού ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου, φαίνεται ότι βρήκε και πάλι την ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει...