Βίκυ Καγιά: Φόρεσε καλσόν δίχτυ μέχρι την κοιλιά και προκάλεσε χαμό! Ξάπλωσε κάτω και μείναμε «κάγκελο»!

Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί!

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε καλσόν δίχτυ μέχρι την κοιλιά και προκάλεσε χαμό! Ξάπλωσε κάτω και μείναμε «κάγκελο»!

Καλσόν μέχρι την κοιλιά φόρεσε η Βίκυ Καγιά το οποίο ήταν... δίχτυ και προκάλεσε χαμό. Ξάπλωσε κάτω και μείναμε «κάγκελο» με την εικόνα της.

Είναι αδιαμφισβήτητα από τα κορυφαία μοντέλα στην Ελλάδα, έχοντας «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας, και όχι άδικα. Οι φωτογραφίσεις της έχουν αποδείξει πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί αρκετές επαγγελματικές φωτογραφίες της, από φωτογραφίσεις που έχει πραγματοποιήσει και έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια.

Σε μια από αυτές, την είδαμε να έχει ξαπλώσει κάτω και με μαύρο καλσόν διχτυωτό που έφτανε μέχρι την κοιλιά να ποζάρει και να... παραδίδει μαθήματα. Με το κορμί της μείναμε «κάγκελο».

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της την έχετε δεις; Είχε περπατήσει πάνω στην πασαρέλα με μαύρο φόρεμα και τους είχε αφήσει όλους «παγωτό» με την ομορφιά της.

Βίκυ Καγιά σώμα καλσόν δίχτυ

Βίκυ Καγιά: Με ανακατεμένο μαλλί και φορώντας ένα καλσόν κάθισε μπροστά στο φακό! Δεν φορούσε μπλούζα αλλά...

Με ανακατεμένο μαλλί και φορώντας μόνο ένα καλσόν για παντελόνι, κάθισε μπροστά στο φακό και πόζαρε η Βίκυ Καγιά. Δεν φορούσε μπλούζα αλλά ένα μπουφάν.

Το μοντέλο έχει «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας και μας έχει αποδείξει πως μπορεί να ποζάρει σε κάθε ρόλο που της δίνεται.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε για γνωστό περιοδικό.

Βίκυ Καγιά: Μυστήριο με την καταγωγή της! Αποδείξεις στη φόρα! Από που είναι τελικά;

Με ανακατεμένο μαλλί, ένα καλσόν σε ένα jacket από πάνω τους "τρέλανε" ξανά όλους.

Βίκυ Καγιά χωρίς μπλούζα

Βίκυ Καγιά: Περπάτησε φορώντας μόνο σίδερα για ρούχα! Η φωτογραφία θα σας αφήσει «κάγκελο»!

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μόνο σίδερα για ρούχα και η φωτογραφία της θα σας αφήσει «κάγκελο». Είναι σχεδόν... γυμνή.

Εκτός από μια επιτυχημένη γυναίκα στον χώρο της τηλεόραση είναι επιτυχημένη και στον χώρο της μόδας. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου και έχει φορέσει φαντασμαγορικά κομμάτια.

Ανάμεσα σε αυτά εντάσσεται και το παρακάτω από τα χέρια του JP Gaultier.

Βίκυ Καγιά: Το ύψος της δεν είναι όσο νομίζετε! Στην τηλεόραση τα πόδια της φαίνονται δυο μέτρα αλλά...

Η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από τα παλιά, όταν περπάτησε για τον σχεδιαστή με αυτό το απίστευτο φόρεμα.