Βασίλης Σπανούλης: Όταν γνώρισε την Χοψονίδου είχε ακόμα μαλλιά! Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα παλιά!

Εικόνα από κοινή τους έξοδο!

Βασίλης Σπανούλης: Όταν γνώρισε την Χοψονίδου είχε ακόμα μαλλιά! Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα παλιά!

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ζευγάρι με την Ολυμπία Χοψονίδου εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο όταν ο μπασκετμπολίστας γνώρισε το πανέμορφο μοντέλο είχε ακόμα μαλλιά! Σας έχουμε μία φωτογραφία κανονικό ντοκουμέντο από μία παλιά έξοδο του ζευγαριού!

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκε και απ' ό, τι φαίνεται, ο έρωτάς τους κρατάει ακόμα, ενώ ετοιμάζονται να αποκτήσουν και το έκτο τους παιδί.

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τη σχέση της με τον αρχηγό του Ολυμπιακού και την αγάπη μου του δείχνει καθημερινά.

Όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Μύκονο, μέσω του κοινού τους φίλου, Γιάννη Μπουρούση, ο Βασίλης Σπανούλης είχε ακόμα μαλλιά, και έμοιαζε άλλος άνθρωπος!

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε γιατί!

Σπανούλης Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλης: Άφησε την Χοψονίδου "κάγκελο"! Η ατάκα που της είπε όταν την γνώρισε!

Ο Βασίλης Σπανούλης "πέταξε" την ατάκα που άφησε την Ολυμπία Χοψονίδου "κάγκελο"! Όταν την γνώρισε της αποκάλυψε το μυστικό του και την "τρέλανε" κανονικά!

Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε ένα σωρό αποκαλύψεις για τον αγαπημένο της σύζυγο και δε δίστασε στιγμή.

Το Q&A που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έβγαλε στη "φόρα" όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του αγαπημένου ζευγαριού.

Στο ίδιο Q&A έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τον Βασίλη Σπανούλη και για το χρόνο που περνάει με τα παιδιά του.

Έτσι μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση που της έκανε ένας follower, σχετικά με το τι ώρα κοιμάται ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι κοιμάται πολύ αργά, τον ρώτησα γιατί. Μου απάντησε ότι δε θέλει να χάνει καθόλου χρόνο από την ελεύθερη ώρα της ημέρας του κοιμώμενος και ότι μία και καλή θα κοιμηθεί σε αυτή τη ζωή».

Ατάκα Βασίλης Σπανούλης