Νατάσα Μποφίλιου: Τι σχέση έχει με το Κωνσταντίνου και Ελένης; Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Αδιανόητο!

Νατάσα Μποφίλιου: Τι σχέση έχει με το Κωνσταντίνου και Ελένης; Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Τι σχέση μπορεί να έχει με το Κωνσταντίνου και Ελένης η Νατάσα Μποφίλου; Θα σας «πέσει» το σαγόνι μόλις μάθετε την απάντηση! Δείτε τι είπε...

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο omikron και μίλησε για την καθημερινότητά της.

Έχεις δει εκείνο που γράφει ο Τοίχος; Το «Κατέβα να πάμε στην Μποφίλιου. Μισό να βάλω τα κλάματα και έρχομαι»;

Καλά γέλασα πολύ μ’ αυτό… Υπάρχουν διάφορα τέτοια στο ιντερνέτ.

Ακούγοντας κάποιος τα τραγούδια σου υποθέτει ότι κουβαλάς μια θλίψη. Αληθεύει αυτό;
Δεν είμαστε θλιμμένοι τύποι, ούτε πιστεύω πως το ρεπερτόριο μας εκπροσωπεί τη θλιβερή πλευρά μιας προσωπικότητας. Περιγράφει την πραγματική ζωή ενός ανθρώπου γιατί βασίζεται στις δικές μας ιστορίες. Τα τραγούδια μας, ακόμα και τα πιο «σοβαρά» κρύβουν μέσα τους μια δύναμη. Το «Εν λευκώ» δεν είναι ένα λυπητερό τραγούδι. Το «Κοίτα Εγώ» το ίδιο. Φωτίζουν όλες τις πλευρές της ζωής.

Κλαίνε όμως στα live σου.
Σίγουρα μπορεί να κλάψει κάποιος, όπως μπορεί και να γελάσει με τις βλακείες που λέω κατά καιρούς ή με το χιούμορ που κάνω στην παράσταση.

Γελάς στη ζωή σου;

Το χιούμορ είναι βασικό συστατικό. Δεν μπορώ να φανταστώ μια μέρα που δεν θα κάνουμε πλάκες και αστεία. Και όλοι οι άνθρωποι που με περιβάλλουν έτσι λειτουργούν. Καταρχήν ο Γεράσιμος (σ.σ Ευαγγελάτος) και ο Θέμης (σ.σ Καραμουρατίδης)…

Είναι μες τον αυτοσαρκασμό.
Και ‘γω επίσης. Το γέλιο, ο σαρκασμός είναι στη ζωή μας. Απλώς δεν φοβάμαι ούτε να μελαγχολήσω, ούτε να προβληματιστώ, ούτε να τσαντιστώ… Ειδικά αυτό το τελευταίο καθόλου. Το μόνο που δεν είμαι, είναι ήσυχη. Κανένα συναίσθημα που βιώνω δεν έχει ησυχία, αλλά μεγάλη ένταση.

Δεν σου λείπει αυτό;
Μου λείπει… Κάποιες φορές πάρα πολύ. Έτσι είμαι όμως, αυτή είναι η φτιαξιά μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι ο χαρακτήρας μου ούτε ποια είμαι.

Πώς ξεκουράζεσαι;
Μελετώντας μουσική. Αυτό μου καθαρίζει το μυαλό. Γυμνάζομαι, διαβάζω, κατά περιόδους τρώω τρελό κόλλημα με συγγραφείς.

Διαβάζεις κάτι καλό τώρα;
Το «Μάγο» του Τζον Φόουλς που είναι φανταστικό βιβλίο! Άλλες φορές πάλι δεν θέλω να διαβάσω και βλέπω σειρές.

Μου είχες πει πιο παλιά ότι βλέπεις «Κωνσταντίνου και Ελένης».
Και εξακολουθώ να το κάνω! Ξυπνάω το πρωί, κάνω καφέ και χαζεύω «Κωνσταντίνου και Ελένης». Κανονίζω επίσης τα ραντεβού μου πριν ή μετά απ’ αυτό. Το σήριαλ -μαζί με τους φίλους μου- είναι το μόνο πράγμα στη ζωή μου απ’ το 1998 που δεν έχει αλλάξει. Όλα τα άλλα μαλλιά, κιλά, ρούχα, άντρες, τραγούδια έχουν αλλάξει. Αυτό όμως όχι!

Πόσο δύσκολο είναι με την επιτυχία που βιώνεις να μην καβαλήσεις το καλάμι;
Καταλαβαίνω γιατί κάποιος άνθρωπος μπορεί να ξεφύγει, αλλά εμένα δεν μου είναι εύκολο να το κάνω αυτό. Το βλέπω ρεαλιστικά.

Εσύ δεν πέρασες, έστω και παροδικά, απ’ τα χωράφια της αλαζονείας;
Δεν πέρασα και ούτε πρόκειται να το κάνω εκτός αν τρελαθώ. Μου φαίνεται τελείως παράλογο γιατί κάνω την ίδια ζωή, έχω τους ίδιους φίλους και τους ίδιους ανθρώπους γύρω μου. Μου φαίνεται παράξενο το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να μπερδευτεί. Αυτό που μας συμβαίνει είναι αποτέλεσμα του ταλέντου και της δουλειάς μας, είναι κάτι που τελειώνει όταν κατέβεις απ’ τη σκηνή.

Θυμάστε τι είχε βάλει στον γάμο της;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Χάρης Ρώμας είχε σχέση με την απατεώνισσα Θεοδώρα! Στο «φως» η αλήθεια!

Ο Χάρης Ρώμας είχε σχέση με την Θεοδώρα που υποδυόταν την απατεώνισσα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Στο «φως» είχε βγει η αλήθεια.

Ο λόγος για την όμορφη και εθισμένη στον τζόγο γνωστή κάτοικο Αμαρουσίου που κατάφερε να φάει αρκετές χιλιάδες δραχμές από τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, μάλιστα, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Χάρη Ρώμα. Μεταξύ αυτών ο «Κακός Βεζύρης» αλλά και το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Μεν… και οι Δεν».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, έχει δηλώσει σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη Μαριάννα Λαγουρού:

«Με τη Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν».

Από την εποχή εκείνη έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ποια είναι η ηλικία του σήμερα;

Κωνσταντίνου και Ελένης Χάρης Ρώμας σχέση

Νατάσα Μποφίλιου: Μόλις δείτε τις αδερφές της θα πάθετε σοκ! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Μόλις δείτε τις δύο αδερφές της Νατάσας Μποφίλιου θα πάθετε πραγματικά σοκ! Οι τρεις κοπέλες μοιάζουν μεταξύ τους σαν δύο σταγόνες νερό!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο θέλοντας να αποχαιρετήσει το χρόνο που πέρασε, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις δύο αδερφές της και μοιράστηκε ένα υπέροχο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Μποφίλιου έγραψε:

«Οι πρωταγωνίστριές μου, το 2019...! Οι αδερφές μου!Η ψυχή μου. Η μία, εδώ, νυφούλα ευτυχισμένη και η άλλη έτοιμη να μας χαρίσει το πρώτο μας ανιψάκι! Σήμερα όλη μέρα το είχα στο μυαλό μου σαν μια δύσκολη χρόνια αυτό το '19 που φεύγει... Μέχρι που βρήκα στο κινητό μου αυτή τη φώτο... Οι άνθρωποί μας. Το μόνο που αξίζει να μετράμε μια τέτοια μέρα».

Θυμίζουμε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να πει το δικό της ξεχωριστό "αντίο" στον Θάνο Μικρούτσικο!