Τα Φιλαράκια: Τον σερβιτόρο που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν...

Για αυτό το λόγο πήρε τον ρόλο στην σειρά!

Τα Φιλαράκια: Τον σερβιτόρο που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν...

Τον σερβιτόρο από την σειρά «Τα φιλαράκια» που ήταν τρελά ερωτευμένος με την Rachel τον θυμάστε; Στην πραγματικότητα ήταν... σερβιτόρος.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε κατά την διάρκεια των επεισοδίων ξαφνικά έκανε την εμφάνιση του ένας νέος ρόλος που δεν ήταν κεντρικός αλλά έπαιξε σε πολλά σκηνικά.

Φιλαράκια σερβιτόρος STAR

Ο χαρακτήρας του Γκάνθερ, του σερβιτόρου στο στέκι της παρέας Central Perk, αρχικά δεν υπήρχε καθόλου στο σενάριο.

Ο Τζέιμς Μίκαλε Τάιλερ, που τον ερμήνευσε αργότερα, ήταν πραγματικός σερβιτόρος και επιλέχθηκε γιατί ήξερε να χειρίζεται τις μηχανές του εσπρέσο.

Την νέα σύντροφο του Τσάντλερ την ξέρετε; Την περνάει 22 περίπου χρόνια και όπως φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένος.

Τα Φιλαράκια: Δεν το περίμενε κανείς! Ο ρόλος της "Rachel" είχε δοθεί σε άλλη ηθοποιό! Της τον "έκλεψε" η Jennifer Anniston!

Δεν το περίμενε κανείς αυτό για την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια»! Ο χαρακτήρας της "Rachel" που σημάδεψε τη σειρά, είχε αρχικά δοθεί σε μία άλλη ηθοποιό. Θα μπορούσε κανείς να πει πως η Jennifer Anniston, της τον "έκλεψε"!

Η Jennifer Anniston ξεκίνησε τη λαμπρή της καριέρα από την αγαπημένη ξένη σειρά που λατρέψαμε όλοι. Με το ρόλο της "Rachel" κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να κατακτήσει τόσο τον αντρικό όσο και το γυναικείο πληθυσμό!

Ωστόσο οι δημιουργοί της σειράς είχαν επιλέξει άλλη παίκτρια να ενσαρκώσει το ρόλο της μοιραίας Rachel! Ήταν και πάλι ξανθιά αλλά σίγουρα υστερούσε σε ομορφιά.

Βέβαια το cast άλλαξε πολλές φορές ενώ οι ρόλοι των ηθοποιών πέρασαν από 40 κύματα για να καταλήξουν στην τελική μορφή της σειράς.

Ο λόγος για την Tea Leoni, η οποία αρχικά είχε πάρει το ρόλο, ωστόσο στη συνέχεια έγινε και πάλι casting, για να καταλήξουν οι δημιουργοί στην Jennifer Anniston!

Tea Leoni

Σκάνδαλο στα Φιλαράκια! Της έδωσαν το ρόλο της "Rachel" και τον αρνήθηκε! Δεν το περίμενε κανείς!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με την αποκάλυψη που έγινε για τα «Φιλαράκια», 26 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς. Έδωσαν το ρόλο της "Rachel" σε αυτή την ηθοποιό αλλά εκείνη τον αρνήθηκε και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενε κανείς!

Όλοι αγαπήσαμε την Τζένιφερ Άνιστον στο ρόλο της κακομαθημένης Rachel, η οποία αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς άνδρες.

Βέβαια, ακόμα και η πανέμορφη ηθοποιός κινδύνεψε να χάσει τη δουλειά της, μιας και καθυστερούσε επιδεικτικά να πάει στα γυρίσματα!

Ωστόσο οι δημιουργοί της σειράς ήθελαν αρχικά να δώσουν το ρόλο στην Κόρτνει Κοξ, η οποία εν τέλει υποδύθηκε την κολλητή φίλη της "Rachel", "Monica"!

Η Κοξ δεν ήθελε να πάρει το ρόλο της "Rachel" γιατί όπως αποκάλυψε, η "Monica" ταίριαζε γάντι στον δικό της χαρακτήρα μιας και η ίδια είναι έτσι στην προσωπική της ζωή.

μόνικα φιλαράκια