Ρούλα Κορομηλά: Όλο το σπίτι της είναι λευκό! Έχει ένα μόνο έπιπλο σε καφέ και ξεχωρίζει!

Ρούλα είναι αυτή και έκανε το θαύμα της πάλι!

Ρούλα Κορομηλά: Όλο το σπίτι της είναι λευκό! Έχει ένα μόνο έπιπλο σε καφέ και ξεχωρίζει!

Όλο το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είναι λευκό! Έχει ένα μόνο έπιπλο σε καφέ και ξεχωρίζει, μιας και Ρούλα είναι αυτή και έκανε πάλι την διαφορά!

Η παρουσιάστρια που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, είναι γνωστή μεταξύ άλλων για το στιλ της. Το σπίτι της Ρούλας είναι καθρέφτης του καλού της γούστου και όλο είναι βαμμένο σε λευκό, με λευκά έπιπλα.

Ωστόσο μια μόνο λεπτομέρεια ξεχωρίζει! Στο σαλόνι της έχει τραπέζι από ξύλο σε καφέ χρώμα και τζάμι. Έκατσε πάνω στον καναπέ της, τράβηξε ένα βίντεο και προκάλεσε χαμό! Ιδού και η σχετική ανάρτησή της από το Instagram:

Έχετε δει και το τζάκι που έχει η Ρούλα στο σπίτι της; Θα χάσετε το μυαλό σας...

Ρούλα Κορομηλά: Έκατσε πάνω σε πολυθρόνα στο σπίτι της και πάθαμε αμόκ! Αν την είχαμε, δεν θα σηκωνόμασταν με τίποτα!

H Ρούλα Κορομηλά έκατσε πάνω σε πολυθρόνα στο σπίτι της και πάθαμε αμόκ! Αν την είχαμε, δεν θα σηκωνόμασταν με τίποτα! Δείτε την και θα συμφωνήσετε και εσείς...

Η παρουσιάστρια, έχει ένα από τα πιο σικάτα σπίτια της ελληνικής showbiz! Τα έπιπλα της είναι ένα προς ένα και εμείς πάθαμε αμόκ με μια συγκεκριμένη πολυθρόνα.

Η Ρούλα Κορομηλά έκατσε πάνω στην καρέκλα «σκηνοθέτη» όπως λέγεται και πάθαμε αμόκ αφού προσφέρεται για πολύ χουχούλιασμα... Σε κροκί χρώμα, από δέρμα, είναι ίσως ένα από τα έπιπλα που ζηλέψαμε πολύ!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε και τα όσα είχε πει για την αρρώστια που αντιμετωπίζει;

Ρούλα Κορομηλά: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Θα τα «χάσετε» με τον καναπέ στο σαλόνι της!

Θα τα «χάσετε» με τον καναπέ που έχει στο σαλόνι της η Ρούλα Κορομηλά. Δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της.

Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια η παρουσιάστρια να απέχει από την τηλεόραση και να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα media, ωστόσο μοιράζεται αρκετές στιγμές της στα social media.

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού της και πιο συγκεκριμένα του σαλονιού της.

Η Ρούλα Κορομηλά καθιστή μπροστά από το τραπεζάκι της, μας έδειξε το χώρο όπου απολαμβάνει χαλαρές στιγμές μαζί με φίλους της και πίσω ο λευκός καναπές της τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μπορεί να μην γνωρίζατε πως είναι το εσωτερικό του σπιτιού της, ωστόσο αυτό που επίσης δεν γνώριζε κανείς είναι την αλήθεια στην κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη.