Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η πισίνα στην αυλή τους έχει διαστάσεις... γηπέδου! Περιτριγυρίζεται από διάφορα φυτά!

Εκεί παίζουν συνέχεια τα παιδιά τους το καλοκαίρι!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η πισίνα στην αυλή τους έχει διαστάσεις... γηπέδου! Περιτριγυρίζεται από διάφορα φυτά!

Η πισίνα στην αυλή του σπιτιού του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, έχει διαστάσεις... γηπέδου. Περιτριγυρίζεται από διάφορα φυτά.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια που μπορεί να είναι ενεργή στα social media , ωστόσο δεν θέλει να τραβάει τα media πάνω της και το έχει καταφέρει.

Στους λογαριασμούς τους στο Instagram τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η Κάτια Ζυγούλη μοιράζονται διάφορες στιγμές τους και σε αυτές εκτός του εσωτερικού του σπιτιού τους, έχουμε δει και την αυλή.

Όπως διακρίναμε από την φωτογραφία, την αυλή κοσμεί μια πισίνα διαστάσεων... γηπέδου όπου την θερινή περίοδο τα τέσσερα παιδιά τους δεν σταματούν τα παιχνίδια.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η μπαλκονόπορτα τους οδηγεί κατευθείαν στην αυλή! Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Η μπαλκονόπορτα στο σαλόνι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, οδηγεί κατευθείαν στην αυλή τους. Δείτε την φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Το ζευγάρι που παραμένει ερωτευμένο και ευτυχισμένο εδώ και πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια.

Μάλιστα, τις ημέρες των εορτών λατρεύουν να τις περνάνε όλοι μαζί μπροστά από το τεράστιο τζάκι τους.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς από το σαλόνι του σπιτιού τους, είδαμε την τεράστια μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην αυλή τους.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδιά σπίτι

Σάκης Ρουβάς: Το σαλόνι στο σπίτι του με τη Ζυγούλη είναι μπεζ! Αυτή είναι η λεπτομέρεια που μας "τρέλανε"!

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία εικόνα από το σαλόνι που έχει στο σπίτι που μένει μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους! Οι τοίχοι είναι μπεζ, έχει ωστόσο μέσα αυτή την λεπτομέρεια που μας "τρέλανε" κανονικά!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τις ημέρες των Χριστουγέννων περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του.

Έτσι θέλησε να μοιραστεί με όλους το υπέροχο δέντρο που έχουν στολίσει στο σαλόνι τους, το οποίο είναι πραγματικά υπερπαραγωγή!

Μάλιστα στο παρελθόν, ο Σάκης Ρουβάς είχε μοιραστεί και εικόνες από το παιδικό δωμάτιο!

Είναι όλο στολισμένο σε κόκκινες αποχρώσεις και δίνει στον χώρο μία άλλη πνοή!