Ελένη Φουρέιρα: Αν φορούσε αυτό στην Eurovision θα είχε δημιουργηθεί "χάος" ! Το κορμάκι που "τρέλανε" και τον Μποτία!

Θα πάθετε... εγκεφαλικό!

Ελένη Φουρέιρα: Αν φορούσε αυτό στην Eurovision θα είχε δημιουργηθεί

Αν φορούσε αυτό η Ελένη Φουρέιρα όταν συμμετείχε στην Eurovision θα είχε δημιουργηθεί "χάος" από τους θαυμαστές της. Το μαύρο κορμάκι της, "τρέλανε" ακόμη και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια μετά την εμφάνιση της στο μουσικό διαγωνισμό έχει κάνει όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνη και να τραγουδάει τα τραγούδια της.

Πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε στο Άμστερνταμ όπου ανέβηκε στην σκηνή και ξεσήκωσε όλο το κοινό τόσο με τα κομμάτια της, όσο και με το καυτό σύνολο της.

Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει ένα κορμάκι που θύμισε εσώρουχα και το συνδύασε με vinyl jacket. Αν έκανε αυτή την εμφάνιση στην Eurovision θα τους είχε "τρελάνει" όλους.

Θυμηθείτε εδώ, τι φορούσε στην σκηνή όταν τραγούδησε το Fuego.

Ελένη Φουρέιρα: Η κολλητή ολόσωμη φόρμα της στην Eurovision είχε 590.000 κρύσταλλα! Τους είχε «τρελάνει» όλους πάνω στην σκηνή!

Η Ελένη Φουρέιρα με την ολόσωμη φόρμα της που ήταν κολλητή, τους είχε τρελάνει όλους πάνω στην σκηνή της Eurovision. Είχε πάνω της 590.000 κρύσταλλα.

Η τραγουδίστρια που ήρθε δεύτερη στον τελικό, αλλά πρώτη στην καρδιά όλων των τηλεθεατών έκανε όλη την Ευρώπη να... παραμιλά.

Η ολόσωμη φόρμα της ήταν κεντημένη με 590.000 κρύσταλλα Swarovski και την είχε σχεδιάσει για την ίδια ο Βρεττός Βρετάκος.

«Είχαμε κάνει τρεις φόρμες, οι οποίες είχαν πάρα πολύ κοντινές χρωματικές αποχρώσεις. Ήταν όλες εμπνευσμένες από άποψη φωτιάς. Φορέθηκαν άλλες δύο που ήταν διαφορετικές, αλλά δεν μπόρεσε να το καταλάβει κανείς λόγω του ότι ήταν μικρές οι διαφορές. Τελικά, επιλέχθηκε η πρώτη φόρμα, η οποία είχε φορεθεί ήδη από την πρώτη πρόβα», είχε πει ο σχεδιαστής.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Ελένη Φουρέιρα είχε βρεθεί και πάλι στην Eurovision και είχε «τρελάνει» ξανά με το κίτρινο φόρεμα της,

Ελένη Φουρέιρα eurovision fuego

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε σατέν φόρεμα και καλσόν από δίχτυ! Ο Μποτία την είδε και "τρελάθηκε"!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε και πάλι την ανατροπή μιας και έβαλε ένα υπέροχο μπλε σατέν φόρεμα. Την παράσταση "έκλεψε" το καλσόν από δίχτυ που φόρεσε! Μόλις την είδε ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία, "τρελάθηκε"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι σκέτη "φωτιά" ό,τι και να φορέσει! Δε θα μπορούσε ωστόσο να περάσει απαρατήρητη, η εμφάνιση που έκανε με το υπέροχο σατέν φόρεμα σε στιλ lingerie!

Το χρώμα της ταίριαζε υπέροχα, ενώ δε δίστασε να το συνδυάσει και με ένα διχτυωτό καλσόν! Για μία ακόμη φορά, η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις!