Παντελής Παντελίδης: Η εικόνα αυτή από το σημείο που πέθανε φέρνει δάκρυα! Σχεδίασαν το πρόσωπο του και...

Ανατριχιαστικό....

Παντελής Παντελίδης: Η εικόνα αυτή από το σημείο που πέθανε φέρνει δάκρυα! Σχεδίασαν το πρόσωπο του και...

Η εικόνα αυτή από το σημείο που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης φέρνει δάκρυα στα μάτια. Στο δρόμο σχεδίασαν το πρόσωπο του και έγραψαν ένα κείμενο που ανατριχιάζει.

Ο τραγουδιστής έφυγε πολύ νωρίς για την "πόλη των Αγγέλων" και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του αλλά και όλο το πανελλήνιο, αφού ήταν αγαπητός σε όλους.

Το σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα όπου το αυτοκίνητο του έγινε σμπαράλια με τις εικόνες να συγκλονίζουν, είναι ανατριχιαστικό.

Όπως μπορείτε να δείτε κάποιος θαυμαστής κατάφερε να φτιάξει ένα μεγάλο graffiti – προσωπογραφία του Παντελή Παντελίδη επί της Βουλιαγμένης.

Το σχέδιο του Fauesder βρίσκεται στην άσφαλτο και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει βλέποντάς το από drone.

Παντελής Παντελίδης: Ανατριχιαστικό! Το δρόμο που πέθανε τον ονόμασαν «Σημείο του θανάτου»!

Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός πως ο δρόμος που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης το ονόμασαν «Σημείο του θανάτου». Αποκάλυψη που σοκάρει...

Τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής.

Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η google maps μετά το τροχαίο, ονόμασε το σημείο του θανάτου του «Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη». Οι εικόνες από εκείνη την ημέρα συγκλονίζουν.

Παντελής Παντελίδης σημείο τροχαίου

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα από το τροχαίο ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον...

Eικόνα από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον... ίδιο δρόμο που σοκάρει!

Φωτογραφίες από τη στιγμή του απεγκλωβισμού του Παντελή Παντελίδη και των δύο κοριτσιών, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια μετά οι εικόνες προκαλούν το ίδιο συναίσθημα...

Τι φωτογραφίες δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα και δείχνουν το όχημα αμέσως μετά την ανατροπή αλλά και τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν έναν-έναν τους τρεις επιβαίνοντες. Εμείς, εντοπίσαμε το φορείο δίπλα από τον δρόμο αλλά και μια μάζα, που μοιάζει με σώμα ανθρώπου!

Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης τροχαίοΠαντελής Παντελίδης θάνατοςΠαντελής Παντελίδης τροχαίο σώμα