MasterChef: Ο "Κρατς" στην αγκαλιά γνωστής καλλονής γυναίκας! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το πρόσωπο της το έχουμε δει όλοι!

MasterChef: Ο

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο με τον «Κρατς» που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο MasterChef βγήκε στη δημοσιότητα και τον είδαμε στην αγκαλιά γνωστής καλλονής γυναίκας!

Ο Χρήστος Μπάρκας έγινε γνωστός με την επική ατάκα που ακούστηκε στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star και από τότε έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό!

Ο ίδιος πόζαρε στην αγκαλιά πρώην παίκτριας του GNTM, Νίνα Τζιβανίδου, η οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Χρήστο Μπάρκα.

Οι δυο τους δείχνουν πολύ ωραίοι μαζί, όμως το πιθανότερο είναι πως είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι, κι εκεί θα το αφήσουμε.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κρατς MasterChef Χρήστος Μπάρκας Νίνα GNTM Star

Δείτε επίσης την αλλαγή στην εμφάνιση του που έφερε αντιδράσεις!

Master Chef: Ευχάριστα νέα για τον «Κρατς» που αγαπήσαμε! Έγινε...

Ευχάριστα νέα για τον «Κρατς» που αγαπήσαμε όλοι μέσα από το Master Chef αφού το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και ο ίδιος.... έγινε ίσως ο πιο ιδιαίτερος σεφ!

Ο ίδιος, έκανε την σχετική ανακοίνωση μέσα από το Instagram! Με μια φωτογραφία μας αποκάλυψε όχι μόνο τα ευχάριστα αλλά και το τι ακριβώς θα ετοιμάζει.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το γνωστό μαγαζί το Roll & Roll souvlaki, μαγειρεύει και παρουσιάζει μέχρι και τυλιχτό από... ψάρι! Ο «Κρατς» από το Master Chef, δεν είχε κρύψει λεπτό την αδυναμία του στην παραδοσιακή κουζίνα και μάλιστα, την πήγε ένα βήμα παρακάτω! Να σας θυμίσουμε ότι αρκετοί παίκτες από το παιχνίδι έχουν κάνει τα δικά τους βήματα, με πιο πρόσφατη τη Μάγκυ που άνοιξε το δικό της ιταλικό εστιατόριο! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram του:

MasterChef: Ο «Κρατς» εξομολογείται δημόσια το περιστατικό που του άλλαξε για πάντα την ζωή!

O «Κρατς» που έγινε γνωστός μέσα από το MasterChef εξομολογείται δημόσια το περιστατικό που του άλλαξε για πάντα την ζωή!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star , ο Χρήστος Μπάρκας όπως είναι το όνομα του, μίλησε για την πολυσυζητημένη ατάκα που έκανε το γύρο των social media!

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και είπε χαρακτηριστικά:

«Ένα κρατς μου άλλαξε τη ζωή. Ήταν στιγμή αμηχανίας με τον κύριο Ιωαννίδη! Δεν με πειράζει που κάποιοι το κορόιδεψαν... Ήταν μια ντοπιολαλιά!». MasterChef: O Παντελής δεν είναι ο μόνος κούκλος στην οικογένεια! Δείτε τα αδέρφια του...

Δείτε το σχετικό βίντεο: