Ζωή Λάσκαρη: Η Ζένια Μπονάτσου σπάραξε στο κλάμα στην κηδεία! Τα ντοκουμέντα στο φως...

Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και έπεσε πάνω στο φέρετρο!

Ζωή Λάσκαρη: Η Ζένια Μπονάτσου σπάραξε στο κλάμα στην κηδεία! Τα ντοκουμέντα στο φως...

Η Ζένια Μπονάτσου σπάραξε στο κλάμα στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Τα ντοκουμέντα στο φως και πραγματικά προκαλούν ταραχή! Δείτε τα καρέ - καρέ...

Ο σύζυγός της και τα κορίτσια της, οι δυο της κόρες της και η εγγονή της, μαζί με φίλους και συγγενείς αποχαιρέτησαν την Ζωή Λάσκαρη.

Απαρηγόρητοι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Μαζί τους, για το τελευταίο αντίο στην γιαγιά της και η Ζένια Μπονάτσου, η εγγονή της μεγάλης σταρ.

Η Ζωή Λάσκαρη είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην 20χρονη, μοναδική εγγονή της και μάλιστα, από τότε που έφυγε από την ζωή και ο Βλάσσης Μπονάτσος, την είχε σαν παιδί της. Η Ζένια την λάτρευε, την είχε πρότυπό της και θέλοντας και εκείνη να γίνει ηθοποιός άκουγε και ακολουθούσε πιστά τις συμβουλές της.

Με δάκρυα στα μάτια άφησε ένα λουλούδι για τη γιαγιά της, πέταξε λίγο χώμα... Δείτε την εικόνα:

Ζωή Λάσκαρη κηδεία Ζένια Μπονάτσου

Θυμάστε και την αποκάλυψη που την είχε σπαράξει πριν τον θάνατο;

Ζωή Λάσκαρη: Συγκλονίζει αυτό που φώναζαν στην κηδεία! Κόντεψε να λιποθυμήσει ο Λυκουρέζος...

Συγκλονίζει αυτό που φώναζαν στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Κόντεψε να λιποθυμήσει ο Λυκουρέζος και με το δίκιο του, δεν πάει το μυαλό σας τι είπε το πλήθος!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια έφθασε στην εκκλησία για την κηδεία από τις 10 το πρωί φανερά συγκινημένος.

Λίγο αργότερα έφθασε η κόρη της ηθοποιού Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, για το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη…

Η Ζωή Λάσκαρη πέθανε ξαφνικά στα 73 της χρόνια στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Τραγικές φιγούρες οι κόρες, η εγγονή και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, λένε το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Η ταφή έγινε στο Α Νεκροταφείο. Πλήθος κόσμου φώναζε «Αθάνατη....»

Η Ζωή Λάσκαρη, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με τις ερμηνείες της αλλά και οι ρόλοι που έπαιξε στο θέατρο που υπεραγαπούσε άφησαν εποχή.

Έχετε δει και την φωτογραφία ντροπής από την κηδεία της;