Παντελής Παντελίδης: Αυτό το περιστατικό στην κηδεία τους είχε σοκάρει όλους! Οι δυο άντρες που έφεραν τον πανικό...

Δεν σεβάστηκαν τίποτα!

Παντελής Παντελίδης: Αυτό το περιστατικό στην κηδεία τους είχε σοκάρει όλους! Οι δυο άντρες που έφεραν τον πανικό...

Αυτό το περιστατικό στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη τους είχε σοκάρει όλους στην εκκλησία. Δυο άντρες έφεραν τον πανικό κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Η ένταση είχε προκληθεί στα σκαλιά του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, όταν κάποιοι επιχείρησαν να μπουν στην πόρτα από την πόρτα εξόδου, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παρευρισκόμενων, οι οποίοι περίμεναν επί ώρες προκειμένου να μπουν στην εκκλησία.

Δύο άνδρες χτύπησαν και έβρισαν έναν άλλο, ο οποίος απομακρύνθηκε τελικώς. Ευτυχώς, το επεισόδιο δεν πήρε έκταση και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Παντελής Παντελίδης κηδεία

Έτσι σκοτώθηκε στο τροχαίο, στη «φόρα» βγήκε η αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα..

Παντελής Παντελίδης: Στην κηδεία η μητέρα του «έπεσε» στην αγκαλιά της Πάολα! Τα λόγια που ξεστόμισε ανατρίχιασαν...

Στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη η μητέρα του κατέρρευσε και «έπεσε» στην αγκαλιά της Πάολα. Τα λόγια που ξεστόμισε εκείνη την ημέρα ανατρίχιασαν...

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε η κηδεία του τραγουδιστή, ενώ· νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Φίλοι, συνεργάτες και οικογένεια τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσα τους και η Πάολα, η οποία είχε μεγάλη αδυναμία στον Παντελή Παντελίδη.

Όταν η τραγουδίστρια πήγε να χαιρετήσει την μητέρα του, εκείνη κατέρρευσε στην αγκαλιά της και χρειάστηκε μόνο να κοιταχτούν στα μάτια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και να αγκαλιαστούν κλαίγοντας με αναφιλητά. «Εσύ έχασες τον πατέρα σου, εγώ έχασα το βλαστάρι μου, τον γιο μου» , της είπε, καθώς τότε η Πάολα «έχασε» τον πατέρα της από την επάρατη νόσο.

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που μετέφερε το φέρετρο! Θα ανατριχιάσετε...

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που μετέφερε το φέρετρο του Παντελή Παντελίδη και τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία. Θα ανατριχιάσετε στην εικόνα του.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή τον Φεβρουάριο του 2016, όταν το τζιπ που επέβαινε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Ο θάνατος του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά τον απεγκλωβισμό του από το όχημα.

Η κηδεία του Παντελή Παντελίδη πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας, ενώ η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Οι φωτογραφίες από το τροχαίο με το διαλυμένο και μέσα στα αίματα τζιν συγκλονίζουν.

Με το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό του στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης θα ανατριχιάσετε. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του και άφησε πάνω στην νεκροφόρα λουλούδια τα οποία την είχαν καλύψει κυριολεκτικά.

Παντελής Παντελίδης κηδεία

κηδεία νεκροφόρα

κηδεία