Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη σχέση της με την Φαίη Σκορδά! Στη «φόρα» η ιστορία που δεν γνώριζε κανείς!

Το είχε πει στον Χάρη! Η εξομολόγηση καρδιάς...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη σχέση της με την Φαίη Σκορδά! Στη «φόρα» η ιστορία που δεν γνώριζε κανείς!

Η άγνωστη σχέση της Αντελίνας Βαρθακούρη με την Φαίη Σκορδά! Στη «φόρα» η ιστορία που δεν γνώριζε κανείς και προκαλεί συγκίνηση! Μιλάει ανοιχτά....

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Πρω1νό η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε για τη σχέση της με το Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και για το πώς αισθάνεται το Γιάννη Πάριο και το γεγονός ότι είναι μέλος της οικογένειάς του.

Επίσης αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της τηλεόρασης, και επιπλέον πώς την επηρέασε σε αυτό η Φαίη μας, και μάλιστα εν αγνοία της!

Η ίδια ανέφερε: «Όταν ανακοίνωσα ότι θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση, του το χρωστάω του Χάρη ότι δε μου στάθηκε ποτέ εμπόδιο. Ίσα ίσα, δε μιλούσε. Αλλά ξέρω ότι πέρασε δύσκολα. Αυτό το κύμα της δυσκολίας, δεν μπορώ να πω, με ακούμπησε κι εμένα, το ένιωθα. Δεν μπορούσα όμως να κάνω πίσω σε αυτό που είχα όνειρο.»


Ενώ πρόσθεσε: «Η μεγάλη αλλαγή που έκανα ήταν ότι έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Έλειπα από τις 7 το πρωί και πολλές φορές δε γύριζα σπίτι καθόλου. Μπορεί και να μη γύριζα και για δύο ημέρες σπίτι τότε. Ήθελα να μάθω.»

Τότε μοιράστηκε κάτι το οποίο εξέπληξε τη Φαίη: «Το λέω σε εσάς τότε… Το χρωστάω στη Φαίη Σκορδά. Γιατί όμως το χρωστάω στη Φαίη… η Φαίη δεν το ξέρει αυτό. Κάποια στιγμή όταν είχατε εκπομπή σας έβλεπα παλιά και μιλούσε τότε η Φαίη για κάποια παρουσιάστρια που ήταν να πάρει μια εκπομπή και ήταν ανάμεσα σε μια και σε κάποια άλλη. Κι έλεγε η Φαίη «μα όταν είναι να είσαι παρουσιαστής πρέπει να ξέρεις και από μοντάζ…». Υπήρχε μια τέτοια κουβέντα. Εγώ τότε λοιπόν, αυτό που είχε πει η Φαίη, το είχα κρατήσει στο μυαλό μου και ήθελα να μάθω. Δεν ήθελα να έχει να πει κανείς τίποτα για τη δουλειά μου. Επειδή είχα να αντιμετωπίσω το «η γυναίκα του Βαρθακούρη» και η «νύφη του Πάριου…» «μπλέχτηκε με την τηλεόραση και τι δουλειά έχει αυτή και τις ανοίχτηκαν οι πόρτες». Ήθελα όλο αυτό να το προσπεράσω και να μην έχει κανείς να πει ότι η Αντελίνα βρέθηκε εκεί γιατί κάποια πόρτα της ανοίχτηκε εύκολα.»

Σε άλλη συνέντευξη είπε και για τότε που κρύφτηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μιλάει ανοικτά για τη σχέση της με τους πεθερούς της!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δε διστάζει και μιλάει ανοικτά για τη σχέση που έχει με τους πεθερούς της! Τα αποκάλυψε όλα μέσω Instagram!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει αρκετά τελευταία με τους επικούς τους καυγάδες μέσα από την εκπομπή «Globetrotters».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη! Το ζευγάρι όπως δεν το ξαναείδατε!

Οι δυο τους δε χάνουν ευκαιρία να μαλώνουν και να προκαλούν πανικό στα social media, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που παρακολουθούν ανελλιπώς τους τσακωμούς τους! Έτσι και οι δύο έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς στα social media!

Η Αντελίνα μάλιστα σε ένα Q&A που πραγματοποίησε με τους followers της, κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τη σχέση της με τους γονείς του Χάρη. Έτσι είπε: «Τους αγαπώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα τον Χάρη και τα παιδιά μας!».

Αντελίνα Χάρης