H Ελένη η σύζυγος του Ορφέα από το Τατουάζ πόζαρε χωρίς μπλούζα! Με την εικόνα θα σας... πέσουν τα μαλλιά!

Είναι κούκλα και έχει απίστευτο σώμα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H Ελένη η σύζυγος του Ορφέα από το Τατουάζ πόζαρε χωρίς μπλούζα! Με την εικόνα θα σας... πέσουν τα μαλλιά!

H Ελένη η σύζυγος του Ορφέα που γνωρίσαμε από το Τατουάζ, πόζαρε χωρίς μπλούζα και με την φωτογραφία της θα σας... πέσουν τα μαλλιά.

Την Έλενα Πιερίδου, την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha tv όπου υποδυόταν την γυναίκα του ψυχρού δολοφόνου, χωρίς να γνωρίζει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Μπορεί η ηθοποιός να θέλει να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στο Instagram είναι ενεργή και με τις φωτογραφίες που δημοσιεύσει εντυπωσιάζει.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει στο φακό χωρίς να φοράει μπλούζα και με το σώμα της πάθαμε πλάκα.

Τατουάζ  Έλενα Πιερίδου σύζυγος Ορφέα

Την πρώην σύντροφο του Νίκου Πολυδερόπουλου που υποδυόταν τον Ορφέα την έχετε δει; Είναι μοντέλο και κούκλα.

Ο γιος του Ορφέα από το Τατουάζ είχε ανατριχιάσει - «Η μητέρα μου όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο...»!

Είχε ανατριχιάσει με την αποκάλυψη του ο γιος του Ορφέα στην σειρά του Τατουάζ στον Alpha. Τι είπε η μητέρα του όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε βρεθεί, ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, Χριστόφορος Βλαχάκης, ο οποίος υποδυόταν τον επίσης δολοφόνο γιο του Ορφέα στην δραματική σειρά.

Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό τροχαίο της μητέρας του, το bulling που δέχτηκε αλλά και για το πώς τον ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι ονομάστηκε Χριστόφορος, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο πού είχε η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο ίδιος είπε: «Το όνομά μου προήλθε από τάμα των γονιών μου. Είναι αληθινό ιστορία αυτό. Ήταν πριν μείνει έγκυος η μητέρα μου. Ήταν ένα τροχαίο αρκετά σοβαρό που η ζημιά θα μπορούσε να είναι 15 φορές χειρότερη. Η μητέρα μου όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, είπε: “Αν μια μέρα κάνω γιο, θα τον ονομάσω Χριστόφορο που είναι ο προστάτης των οδηγών”. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο».

Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» είχε συγκλονίσει και η Ανθή Βούλγαρη με την εξομολόγηση της για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο.