Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτός ο άντρας θα μπορούσε να είναι αδερφός του! Οι ομοιότητες είναι αδιανόητες!

Θα πάθατε πλάκα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτός ο άντρας θα μπορούσε να είναι αδερφός του! Οι ομοιότητες είναι αδιανόητες!

Αυτός ο άντρας θα μπορούσε να είναι ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, αφού οι ομοιότητες τους είναι αδιανόητες στις φωτογραφίες.

Μπορεί ο τραγουδιστής να έχει ήδη δυο αδέρφια με τα οποία είναι δίδυμοι, ωστόσο έχει και έναν σωσία που θα μπορούσε να είναι σίγουρα συγγενείς του.

Λένε ότι ο καθένας έχει έναν σωσία σε αυτόν τον πλανήτη και οι διάσημοι φυσικά δεν εξαιρούνται. Σωσία σύμφωνα με την wikipedia έχει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους.

Πρόκειται για τον Mariano_Di_Vaio τον Ιταλό διάσημο και γνωστό Μοντέλο, μπλόγκερ, σχεδιαστή μόδας και ηθοποιό που υπήρξε πρεσβευτής της μάρκας για τους Hugo Boss , Maserati και Omega SA κ.α.

Κωνσταντίνος Αργυρός αδερφός

Τον μπαμπά του τον έχετε δει; Δεν θα τους ξεχωρίζετε εμφανισιακά. Ποιος είναι πιο όμορφος;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η πιο δυνατή σχέση της ζωής του! Τα λόγια γεμάτα αγάπη...

Αυτή είναι η πιο δυνατή σχέση της ζωής του Κωνσταντίνου Αργυρού! Τα λόγια γεμάτα αγάπη για την κούκλα στο πλευρό του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει άλλα δυο αδέρφια με τα οποία μάλιστα γεννήθηκαν τρίδυμα, την Κατερίνα και τον Παύλο. Ήρθαν στον κόσμο το 1986 και είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

H Κατερίνα Αργυρού είναι δικηγόρος και πριν από ένα χρόνο παντρεύτηκε και μετακόμισε στην Ολλανδία. Τους είδαμε μαζί σε ένα story που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram του.

«Βόμβα» από παρουσιάστρια! Snik και Κωνταντίνος Αργυρός είναι... δίδυμοι; Πως λέτε να αντιδράσει η Παπαγεωργίου;

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει για την κούκλα αδερφή του:

«Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση