Eurovision: Πήρε την πρωτιά και δε θύμιζε σε τίποτα την Παπαρίζου! Αυτή η διαγωνιζόμενη κέρδισε όλα τα 12αρια!

Σάρωσε!

Eurovision: Πήρε την πρωτιά και δε θύμιζε σε τίποτα την Παπαρίζου! Αυτή η διαγωνιζόμενη κέρδισε όλα τα 12αρια!

Αυτή η διαγωνιζόμενη που έλαβε μέρος στην Eurovision πήρε με μεγάλη άνεση την πρωτιά! Μπορεί να μην θύμιζε σε τίποτα την Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο κέρδισε με το σπαθί της όλα τα 12αρια!

Ήταν μία από τις συμμετοχές που συζητήθηκε όσο λίγες και όχι άδικα. Η εκκεντρική εμφάνιση της τραγουδίστρια βγήκε στο προσκήνιο από το πρώτο λεπτό.

Ο λόγος φυσικά για τη Νέτα, η οποία πήρε τον τίτλο της Eurovision το 2018, αφήνοντας την Ελένη Φουρέιρα στη δεύτερη θέση και ξεσηκώνοντας τον λαό της Ευρώπης με το ανατρεπτικό της τραγούδι «I'm not your toy»!

Η Νέτα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από αυτή τη συμμετοχή της και έτσι η πρωτιά ήταν όλη δική της!

Στο μεταξύ, η Ελλάδα φαίνεται πως έχει ήδη βρει το φαβορί της για φέτος και πάει να μαζέψει όλα τα 12αρια!

Νέτα Eurovision

Έλενα Παπαρίζου: Αυτό το φόρεμα έπρεπε να βάλει στην Eurovision! Γεμάτο στρας, θα έφερε 12άρι στο λεπτό!

Αυτό το φόρεμα έπρεπε να βάλει η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision! Γεμάτο στρας, θα έφερε 12άρι στο λεπτό αφού θα τις πάταγε όλες κάτω κανονικότατα! Δείτε και... θα καταλάβετε!

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε μαζί με τον Σάκη Ρουβά και μαγνήτισε τα βλέμματα! Βλέπετε, η Έλενα Παπαρίζου έχει από τα πιο όμορφα άκρα της showbiz! Έβαλε λοιπόν το φόρεμά της γεμάτο στρας και παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Σίγουρα αν πήγαινε με αυτό στην Eurovision, θα έφερε 12άρι στο λεπτό μιας και όλες οι χώρες θα ζαλίζονταν από την εμφάνισή της! Να τονίσουμε ότι η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram και σάρωσε σε likes μέσα σε λίγα λεπτά!

Δείτε και θα συμφωνήσετε:

Έχετε δει και την συμμετοχή με άρωμα Παπαρίζου που δεν θυμάται κανείς; Εμείς την βρήκαμε!

Έλενα Παπαρίζου: Το σκίσιμο στο μαύρο φόρεμά της θα την έβγαζε number 1 ξανά στην Eurovision! Βίντεο "κόλαση"

Βίντεο "κόλαση" από το προφίλ της Έλενας Παπαρίζου! Το σκίσιμο στο πόδι που έχει πάνω το μαύρο φόρεμά της αν το φορούσε στην Eurovision θα την έβγαζε ξανά number 1!

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz κι όλοι θυμούνται την παρουσία της στο stage του διαγωνισμού το 2005!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μοιράζεται καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε πριν από αρκετό καιρό μια εμφάνισή της που είχε πραγματικό αέρα Eurovision! Το φόρεμά της ήταν τόσο εντυπωσιακό!

Απλά δείτε το βίντεο που πήρε "φωτιά" σε likes!

Το φόρεμα που φορούσε στο My number one το θυμάστε; Ήταν γεμάτο κρύσταλλα και υπήρχαν λεπτομέρειες που δεν ξέραμε.