Κωνσταντίνου και Ελένης: Την κα Μαρία, την οικονόμο της Βλαχάκη και του Κατακουζηνού την θυμάστε; Σήμερα τα ίχνη της έχουν «χαθεί»!

Τι κάνει σήμερα;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την κα Μαρία, την οικονόμο της Βλαχάκη και του Κατακουζηνού την θυμάστε; Σήμερα τα ίχνη της έχουν «χαθεί»!

Την κα Μαρία, την οικονόμο που είχαν προσλάβει η Βλαχάκη και ο Κατακουζηνός στο Κωνσταντίνου και Ελένης την θυμάστε; Σήμερα τα ίχνη της έχουν «χαθεί» από την τηλεόραση.

Η κα Μαρία είχε παίξει στο επεισόδιο «Η συγκατοίκηση» όπου είχε κοπεί σε δυο κομμάτια στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, Μάγδα Λέκκα έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και ελληνικές ταινίες, ωστόσο πάντα κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.,

Μετά τις «Θανάσιμες πεθερές» την είδαμε στην ταινία «Luton» το 2013 και από τότε τα ίχνη της έχουν «χαθεί» αφού έχει αποτραβηχτεί από την τηλεόραση.

Τον θείο της Ελένης Βλαχάκη από την άλλη τον θυμάστε; Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι...

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η θεία της Βλαχάκη σήμερα έχει «εξαφανιστεί»! Δεν υπάρχει πουθενά στην τηλεόραση!

Η θεία της Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης έχει «εξαφανιστεί», αφού δεν υπάρχει πουθενά σε σειρά στην τηλεόραση.

Η θεία Μάρω ήταν η αγαπημένη θεία σε ελληνική σειρά, μιας και ο ρόλος της ήταν «αθώος» και ήθελε η ανιψιά της να βρει κάποιον να αποκατασταθεί.

Η Άννα Κυριακού μετράει περίπου 70 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και θεωρείται μία από τις πιο σπουδαίες πρωταγωνίστριες του Εθνικού Θεάτρου.

Η 90χρονη ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια και έχει επιλέξει να ασχολείται αποκλειστικά με το γιο και τον εγγονό της.

Κωνσταντίνου και Ελένης Θεία Μάρω

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η θεία «Φιλιώ» μεγάλωσε και δεν την γνωρίζατε στο δρόμο! Ντοκουμέντο...

Η θεία «Φιλιώ» από το Κωνσταντίνου και Ελένης μεγάλωσε και δεν την γνωρίζατε στο δρόμο! Ντοκουμέντο με το πώς είναι σήμερα!

Η Κατερίνα Γιουλάκη έγινε διάσημη όταν υποδύθηκε την Κατερίνα Σοφιανού στη σειρά του Δαλιανίδη "Το ρετιρέ" το οποίο προβάλλεται μέχρι σήμερα από το MEGA αλλά και από το Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε την θεία Φιλιώ που τους... φίλιωνε όλους!

Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός από τη δεκαετία του '60. Έπαιξε στις ταινίες "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη", "Παπατρέχας", "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης", "Οι γαμπροί της ευτυχίας" και πολλές ακόμη. Σήμερα, είναι 81 ετών και έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά είναι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων της.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το μυστικό της σειράς που έκρυψαν από τη δημοσιότητα! Αποκάλυψη τώρα!

Ωστόσο, πρόσφατα στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για «Το Σπίτι του Ηθοποιού» έκανε δημόσια εμφάνιση και μας άφησε άφωνους! Η ίδια, έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και έχει αλλάξει αρκετά, παραμένει όμως πάντα κομψή... Δείτε την:

Κωνσταντίνου και Ελένης θεία «ΦιλιώΚωνσταντίνου και Ελένης θεία «Φιλιώ σήμερα