Σάκης Ρουβάς: Αρχικά δεν ήταν να γίνει τραγουδιστής! Το γνώριζε μόνο η Κάτια Ζυγούλη...

Δεν πάει το μυαλό σας!

Σάκης Ρουβάς: Αρχικά δεν ήταν να γίνει τραγουδιστής! Το γνώριζε μόνο η Κάτια Ζυγούλη...

Αρχικά ο Σάκης Ρουβά δεν ήταν να γίνει τραγουδιστής, αλλά κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι. Το γνώριζε μόνο η Κάτια Ζυγούλη αυτό.

Ο τραγουδιστής πριν γίνει από τους κορυφαίους άντρες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ασχολήθηκε με το χώρο της άθλησης.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του '80.

Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ένας από τους πρώτους ποπ-ερμηνευτές της Ελλάδας ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες έσκασαν τα ευχάριστα νέα για την Κάτια Ζυγούλη. Θα γίνει παρουσιάστρια σε γνωστό κανάλι και στο πλευρό της βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς.

Κάτια Ζυγούλη: Ποια είναι η καταγωγή της; «Κάγκελο» ο Σάκης Ρουβάς!

Ποια είναι η καταγωγή της Κάτιας Ζυγούλη; «Κάγκελο» ο Σάκης Ρουβάς με την αποκάλυψη! Διαβάστε αναλυτικά!

Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling ενώ παράλληλα όταν δεν είχε σχολείο, δούλευε ως χορεύτρια σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να βγάζει το χαρτζιλίκι της.

Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ ήταν ήδη μέλος σε πρακτορείο μοντέλων, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Elit Model Look 1996", όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Playmate Of The Year" που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Έπειτα, έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα γιατί ένιωθε μοναξιά στο εξωτερικό. Έχει ψηφιστεί δύο φορές "Μοντέλο της Χρονιάς" από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών Vogue, InStyle, Playboy, Nitro, MarieClaire, Beaute, Glow κ.α.

Κάτια Ζυγούλη: Στο γάμο της με τον Σάκη Ρουβά όλοι κοιτούσαν το νυφικό της! Αυτή η λεπτομέρεια έκανε την διαφορά!

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές για καμπάνιες και πασαρέλες.

Το 2010, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία "Επικίνδυνες Μαγειρικές" με τους Γιώργο Χωραφά και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το 2015, παρουσίασε το fashion show "MadWalk - The Fashion Music Project by Aperol Spritz".

Έχει συνεργαστεί επίσης, κατά καιρούς, με τις εταιρίες "Beautin Collagen" (2014), "L' Oreal Paris Greece" (2015), "Bebanthol Face Greece" (2018-).

Η Κάτια (Αικατερίνη) Ζυγούλη (Θεσσαλονίκη, 3 Ιουλίου 1978) είναι Ελληνίδα μοντέλο.