Με την καταγωγή του Χρήστου Μπάρκα από το MasterChef θα «μείνετε»! Ο Κρατς του STAR είναι από....

Περνάει από το μυαλό σας;

Με την καταγωγή  του Χρήστου Μπάρκα από το MasterChef θα «μείνετε»! Ο Κρατς του STAR είναι από....

Με την καταγωγή του Χρήστου Μπάρκα, που γνωρίσαμε από το MasterChef το show μαγειρικής του STAR θα «μείνετε». Ο Κρατς είναι από μια πόλη που δεν πάει το μυαλό σας.

Ο σεφ έχει μείνει στην ιστορία με την επική του ατάκα «Κρατς». Βέβαια, μέσα στο παιχνίδι είχε δείξει ότι έχει πάρα πολλές δυνατότητες και από πολλούς είχε θεωρηθεί φαβορί.

Ποια είναι μερικά πράγματα ωστόσο που δεν γνωρίζουμε για τον Χρήστο Μπάρκα;

Είναι 33 χρονών και κατάγεται από τα Ιωάννινα. Για τον Χρήστο μαγειρική σημαίνει να ακούς αυτό που πραγματικά θέλεις να ζεις καθημερινά. Μετά το παιχνίδι είδε μεγάλη επιτυχία με τον ίδιο να δουλεύει σε γνωστό εστιατόριο, ενώ είχε πάρει μέρος στο Globetrotters. Είχε κερδίσει ή όχι;

Συγκινεί ο Χρήστος Μπάρκας από το MasterChef! Πριν γίνει γνωστός στο STAR εργαζόταν σε...

Συγκινεί ο Χρήστος Μπάρκας από το MasterChef με αυτή την αποκάλυψη που έγινε. Πριν γίνει γνωστός στο STAR εργαζόταν σε παιδικό σταθμό.

Μπορεί η ατάκα «το κρατς» να τον έκανε viral από την πρώτη εβδομάδα μετάδοσης του παιχνιδιού, ωστόσο και πάλι δεν θα περνούσε απαρατήρητος.

Ο 33χρονος σεφ από τα Γιάννενα που εξελίχθηκε σε αγαπημένο παίκτη λόγω του χαρακτήρα του, μοιάζει να βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των φανατικών του ριάλιτι, αφού ήταν από τα καλύτερα παιδιά.

Όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, εργαζόταν σε παιδικό σταθμό, ετοιμάζοντας γεύματα για παιδιά! «Εργάζομαι σε έναν παιδικό σταθμό, μαγειρεύω για μικρά παιδάκια», είχε χαρακτηριστικά πει κατά τη διάρκεια της audition του, πριν ακόμα «παίξει» το όνομά του τόσο πολύ.

Το trailer του νέου κύκλου του MasterChef το έχετε δει;

Ραγίζει καρδιές ο Χρήστος Μπάρκας από το MasterChef - «Δώρισα τα ρούχα μου γιατί..»!

Ραγίζει καρδιές ο Χρήστος Μπάρκας από το MasterChef με την αποκάλυψη που έκανε για ένα περιστατικό που έζησε στους Globetrotters. «Δώρισα τα ρούχα μου γιατί...»!

Ο σεφ μετά το τέλειο του ταξιδιωτικού ριάλιτι παραχώρησε συνέντευξη με τον Παναγιώτη Βούρο στο περιοδικό People και τη Γεωργία Χαλκιά.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Ταξιδέψατε σε δώδεκα διαφορετικούς προορισμούς. Οι εναλλαγές των εικόνων πολλές, αλλά και η χαρά της εξερεύνησης μεγάλη…

Χρήστος: Νιώθεις διαφορετικά επιστρέφοντας. Συνειδητοποιείς τις ελλείψεις αυτού του κόσμου. Συναντήσαμε πολλή φτώχεια. Ανθρώπους που ζουν σε παράγκες χωρίς πατώματα και κοιμούνται στο χώμα. Αναρωτιόμουν πώς επιβιώνουν καθημερινά, κάτι που φαντάζει παράδοξο σε εμάς. Το φαγητό είναι τελικά θησαυρός και δεν πρέπει να πετάς τίποτα. Σε κάποιες χώρες δώρισα ρούχα μου γιατί πονούσε η ψυχή μου. Μακάρι να είχα και άλλα να δώσω. Οι λαοί που γνωρίσαμε ήταν ευγενικοί, όμως υπήρχαν κάποια βλέμματα που σε θέριζαν. Ένιωθες έντονα την ανάγκη να αντιδράσεις, να βοηθήσεις, ειδικά τα παιδιά. Εικόνες που πραγματικά σε αφήνουν άφωνο. Μακάρι να γυρνούσα πίσω ώστε να προσφέρω, όχι μόνο ως μάγειρας, αλλά να χτίσω και να οργώσω εκτάσεις.

Παντελής: Με ενθουσίασε η αποστολή στον Μαυρίκιο, όπου έπρεπε να βουτήξουμε με σκάφανδρο και να πάρουμε ένα φύκι από τον βυθό. Ήταν μαγικά και δεν έχασα την ευκαιρία να χαζέψω έναν από τους ωραιότερους βυθούς που έχω συναντήσει. Ήταν λες και βρισκόμουν σε ενυδρείο με τα πιο όμορφα ψάρια του κόσμου, τόσο φανταχτερά και έντονα σε σημείο που δεν ήθελα να βγω στην επιφάνεια. Απόλαυσα τόσο πολύ τη διαδικασία με το σκάφανδρο και ταυτόχρονα ένιωσα υπερηφάνεια και συγκίνηση όντας Καλύμνιος, καθώς το νησί έχει μεγάλη ιστορία για τα σφουγγάρια του και το σκάφανδρο ήταν για χρόνια το πιο σημαντικό εργαλείο του δύτη.

Να σημειώσουμε πως νικητές του ριάλιτι ήταν η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης.