Πανικός στο Buckingham! Ο Χάρι θυμήθηκε την Diana και έκανε έξαλλη την Ελισαβετ! Η δήλωση που έκανε άνω κάτω το παλάτι!

Λίγο μετά από αυτό παραιτήθηκε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός στο Buckingham! Ο Χάρι θυμήθηκε την Diana και έκανε έξαλλη την Ελισαβετ! Η δήλωση που έκανε άνω κάτω το παλάτι!

Πανικός έχει γίνει στο Buckingham από τη μέρα που ο Πρίγκιπας Χάρι, έκανε την δήλωση που έκανε το παλάτι και την βασιλική οικογένεια άνω κάτω και στη συνέχεια παραιτήθηκε! Όταν ο Δούκας του Σάσεξ θυμήθηκε την Diana, έκανε έξαλλη την Ελισάβετ!

Ο Χάρι πάντα ήταν ο λίγο πιο συνεσταλμένος από τους δύο πρίγκιπες και αυτό φαινόταν σε κάθε του δήλωση.

Μία ωστόσο από τις δηλώσεις που είχε κάνει, είχε ξεχωρίσει, και έγινε στο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για την Diana.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει:

«Βρέθηκα πολύ κοντά σε μια ολοκληρωτική κατάρρευση σε πολλές περιστάσεις, όταν κάθε είδους θρήνος και ψέμματα και παρανοήσεις σου έρχονται από κάθε κατεύθυνση.

Δεν θα δεχτώ τον εκφοβισμό ώστε να παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου. Δεν πρόκειται ποτέ να πείσω την κοινή γνώμη για το ποιος είμαι ή ποιος θα ήθελα να νομίζουν πως είμαι, γιατί η εικόνα που προβάλλεται για το πρόσωπό μου είναι κάτι διαφορετικό. Δεν θέλω να αλλάξω. Είμαι αυτός που είμαι. Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή επικρίνομαι γι’ αυτό από τον Τύπο».

Ο Πρίγκιπας Χάρι φυσικά αναφέρθηκε στο καθημερινό κυνηγητό από τον Τύπου που είχε βιώσει και η μητέρα του και τώρα πια βιώνει και αυτός μετά την μετακόμισή του στον Καναδά.

Θυμάστε τον Πρίγκιπα Χάρι; Ξεχάστε τον! Με ανανεωμένο look έκανε τους πάντες να "παραμιλούν"!

Θυμάστε τον Πρίγκιπα Χάρι; Ε λοιπόν ξεχάστε τον, μιας και ο ίδιος φαίνεται πως έχει αλλάξει ριζικά το στυλ του μετά την παραίτηση! Πρόσφατα μάλιστα οι κάμερες τον "τσάκωσαν" με ανανεωμένο look, που έκανε τους πάντες να "παραμιλούν"!

Ο πρίγκιπας έφτασε επιτέλους στον Καναδά, προκαλώντας "φρενίτιδα" σε όσους τον είδαν από κοντά!

Ο ίδιος εμφανίστηκε χαλαρός και χαρούμενος στην χώρα, με μια πολύ casual εμφάνιση, που "μαρτυρά" πως ο ίδιος και η Meghan Markle, είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για το καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Αν και το πλάνο τους να μετακομίσουν στον Καναδά, σιγά σιγά βούλιαζε, αφού οι Καναδοί έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους, φαίνεται πως τελικά βρήκαν μια άκρη!

Πρίγκιπας Χάρις εμφάνιση