Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το παιδί που έχει σαν δικό της! Της άλλαξε την ζωή!

Ποιος είναι ο μπαμπάς του;

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το παιδί που έχει σαν δικό της! Της άλλαξε την ζωή!

Αυτό είναι το παιδί που έχει σαν δικό της η Ρούλα Κορομηλά! Της άλλαξε την ζωή και το αγαπά όσο τίποτα στον κόσμο! Μάλιστα και ο μπαμπάς του είναι δικό της άτομο...

Ο αδερφός της, Θανάσης Κορομηλάς, πριν περίπου τρία χρόνια της έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής της, αφού μαζί με την γυναίκα του έφεραν στον κόσμο το παιδί τους.

Η Ρούλα Κορομηλά,πολλές φορές, έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με παιχνίδια, όπου παίζει με το ανιψάκι της.Δείτε την πιο πρόσφατη:

Ρούλα Κορομηλά παιδί

Δείτε και τον πρώην σύζυγό της

Ρούλα Κορομηλά: Μίλησε ανοιχτά για τις προσπάθειες να μείνει έγκυος - «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ»!

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε ανοιχτά για τις προσπάθειες που έκανε για να μείνει έγκυος πριν πολλά χρόνια. «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ», εξομολογήθηκε.

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η παρουσιάστρια ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της καριέρας και της ζωής της.

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική όταν εξομολογήθηκε πως πριν από χρόνια μπήκε σε μία ατέρμονη διαδικασία προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να μείνει έγκυος. Οι προσπάθειές της ξεπέρασαν σε αριθμό τις δέκα ενώ κάποια στιγμή, όπως αποκάλυψε, ταλαιπωρήθηκε από μία μορφή αυτοάνοσου νοσήματος, το οποίο την ταλαιπώρησε αρκετά.

Δεν κατάφερε να μείνει έγκυος ενώ, προχωρώντας σε μία ακόμη αποκάλυψη, αφηγήθηκε την άτυχη προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. Αν και φρόντισε για πολλούς μήνες ένα μικρό παιδί το οποίο βρισκόταν σε ίδρυμα, δεν κατάφερε να το υιοθετήσει. «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό που συνέβη, ήταν μία δραματική εμπειρία για μένα» εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως, όταν το παιδί υιοθετήθηκε από άλλη οικογένεια, δεν κατάφερε να τους πείσει να γίνει η νονά του.

Η Ρούλα Κορομηλά επίσης, αναφέρθηκε και για την υποτιθέμενη κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη.