Νίκος Πολυδερόπουλος: Με την ηλικία του «Ορφέα» από το Τατουάζ θα μείνετε «κάγκελο»! Δεν του φαίνεται καθόλου...

Όντως τώρα;

Νίκος Πολυδερόπουλος: Με την ηλικία του «Ορφέα» από το Τατουάζ θα μείνετε «κάγκελο»! Δεν του φαίνεται καθόλου...

Πόσο είπατε; Δεν παίζει να είναι αυτή η ηλικία του Νίκου Πολυδεροπούλου, που υποδύθηκε στην σειρά του ΑΝΤ1, το Τατουάζ, τον «Ορφέα». Όταν το διαβάσετε θα μείνετε «κάγκελο», αφού δεν του φαίνεται πραγματικά καθόλου.

Τον ηθοποιός τον αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του δολοφόνου στην σειρά του ΑΝΤ1. Εκτός βέβαια των υποκριτικών του ικανοτήτων οι γυναίκες «έλιωναν» και με την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Πλέον μπορεί να μην το βλέπουμε σε κάποια σειρά, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας διάφορες στιγμές από την ζωή του.

Εμείς κάνοντας μια έρευνα μάθαμε και την ηλικία του. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος κατάγεται από το Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας, είναι γεννημένος στις 7 Μαΐου 1987 και είναι 32 ετών.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Αδιανόητο! Η καταγωγή του Ορφέα από το Τατουάζ δεν είναι από εκεί που περιμέναμε...

Αδιανόητο περιστατικό. Η καταγωγή του Νίκου Πολυδερόπουλου, που υποδύθηκε τον Ορφέα στο Τατουάζ με μεγάλη επιτυχία δεν είναι από εκεί που περιμέναμε.

Τον ηθοποιό μπορεί να τον γνωρίσαμε από το Μπρούσκο, ωστόσο μέσα από την σειρά του Alpha είδε μεγάλη επιτυχία και έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Κάτι που δεν γνωρίζαμε και όταν το μάθαμε πάθαμε... πλάκα είναι η καταγωγή του. Λόγω του ότι στην αρχή έκανε τον Κρητικό και στην συνέχεια στο Τατουάζ που ήταν επίσης σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, πολλοί πιστεύουν πως είναι είτε από την Κρήτη είτε από την Κύπρο. Ωστόσο, δεν είναι από εκεί...

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος γεννήθηκε το 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορα επαγγέλματα στον τόπο καταγωγής του ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα.

Το εσωτερικό του σπιτιού του το έχετε δει; Έχει στο σαλόνι του λευυκό καναπέ και πολύχρωμα μαξιλάρια.