Τράβαγε τα μαλλιά του ο Κάρολος με το ύψος της Diana! Ήταν ακριβώς ίδιο με το δικό του!

Δεν την άφηνε να φορά τακούνια! Χαμός!

Τράβαγε τα μαλλιά του ο Κάρολος με το ύψος της Diana! Ήταν ακριβώς ίδιο με το δικό του!

Τράβαγε τα μαλλιά του ο Κάρολος με το ύψος της Diana και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, αφού ήταν ακριβώς ίδιο με το δικό του! Μάλιστα δεν την άφηνε να φορά τακούνια σχεδόν ποτέ για να μην του χαλάει την εικόνα! Αδιανόητες αποκαλύψεις στην δημοσιότητα!

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαν το ίδιο ύψος. Η Νταϊάνα ήταν πάντα έτοιμη να σταθεί πιο χαμηλά ή να βάλει το ένα πόδι μπροστά, ενώ ένα ύψος τακουνιού πάνω από 2 εκ. θα κατέστρεφαν αμέσως την αρμονική εμφάνιση του ζευγαριού. Με αυτόν τον τρόπο, η διαφορά χάνονταν- τουλάχιστον στις φωτογραφίες.

Όσο για το ποιο είναι το ύψος της Νταϊάνα; Σύμφωνα με την Wikipedia η Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας (πρώην Νταϊάνα Φράνσις, γεννημένη Σπένσερ, 1 Ιουλίου 1961 – 31 Αυγούστου 1997) ήταν μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας ως η πρώτη σύζυγος του Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και ο πρώτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου. Το ύψος της ήταν 1,78 μ. όσο ήταν και ο Κάρολος! Για την ιστορία, να πούμε ότι η Καμίλα είναι λίγο πιο κοντή, δηλαδή 1,73!

Θυμάστε και την ασθένεια από την οποία έπασχε;

Σείεται το Buckingham! Η Camilla πήγε στο γάμο της Diana και έφερε τα πάνω κάτω! Την κάλεσε ο Κάρολος!

Σείεται κανονικά το Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε μετά από τόσα χρόνια! Ο Κάρολος κάλεσε την Camilla στον γάμο του με την Diana ως ερωμένη του και εκείνη δε δίστασε και πήγε.

Ο έρωτας του πρίγκιπα με την Camilla ήταν γνωστός ωστόσο το πρωτόκολλο του επέβαλε να παντρευτεί μία πιο νέα κοπέλα. Ο γάμος της Diana με τον Κάρολο ωστόσο σημαδεύτηκε ανεξίτηλα από ένα περιστατικό που "θάφτηκε" για χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέσα στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι άλλοτε διάδοχοι του θρόνου, βρισκόταν και η Camilla η οποία εκείνη την εποχή δεν είχε πάψει να είναι ερωμένη του Καρόλου.

Έτσι δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Diana, σε όλη της τη ζωή ζούσε στη σκιά της πραγματικής αγάπης του άντρα της.

camilla κάρολος γάμος