Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη σε βραδινή έξοδο - «Κάγκελο» όλοι με το «καυτό» φιλί τους

Τον άρπαξε μπροστά σε όλους και τον φίλησε παλαιότερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη σε βραδινή έξοδο - «Κάγκελο» όλοι με το «καυτό» φιλί τους

Δεν περίμενε κάνεις τι θα έκαναν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη σε παλαιότερη βραδινή έξοδο! Έμειναν «κάγκελο» όλοι με το «καυτό» φιλί τους αφού δεν λογάριασαν κανέναν και έδειξαν ανοιχτά το πάθος τους. Δείτε την φωτογραφία και σίγουρα θα πάθετε και εσείς, όπως πάθαμε και εμείς!

Το ζευγάρι είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz. Αν και η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα (δες τι βρήκε η Κάτια όταν έψαξε το κινητό του, εσύ θα το άντεχες;), παρέμειναν ενωμένοι και δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια!

Πλέον, είναι αχώριστοι και συνήθως οι εμφανίσεις τους, είναι κοινές. Εμείς εντοπίσαμε μια παλαιότερη σε fan club του Σάκη και μας έκανε εντύπωση το πόσο ανέμελοι ήταν. Πιθανόν μάλιστα, να μην είδαν καν τον φωτογραφικό φακό αφού έδωσαν ένα πολυ καυτό φιλί! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μπορεί να μην έδωσαν καυτό φιλί αλλά λιώσαμε - Ο Σάκης Ρουβάς κράταγε μην πέσει την Κάτια Ζυγούλη

Με τουαλέτα εντοπίσαμε την Κάτια Ζυγούλη και το look της θύμιζε Όσκαρ! Αλά γκράντε η εμφάνισή της και την κρατούσε μην πέσει ο Σάκης Ρουβάς, σαν σωστός gentleman. Το ζευγάρι με στιλ για 10άρι στην -ίσως- ωραιότερη φωτογραφία του!

Αν μιλάμε για κάλλος και ομορφιά, τότε σίγουρα ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του, το έχουν και με το παραπάνω. Αν μιλάμε και για στιλ, ε έχουμε το απόλυτο δίδυμο! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκαν στο Intagram πιο λαμπεροί από ποτέ.

Το μοντέλο φόρεσε χρυσή τουαλέτα αλά Όσκαρ με σκίσιμο μέχρι πάνω και στρας, και ο Σάκης Ρουβάς με κοστούμι σε απόχρωση που έδενε άψογα με τα μάτια του. Η καλλονή έβγαλε τα παπούτσια της και ο τραγουδιστής την κράταγε να μην πέσει, χαρίζοντας στην κάμερα ένα στιγμιότυπο τρυφερό και σπάνιο. Η Κάτια άλλωστε είναι τόσο στιλάτη που μέχρι και ένα απλό παλτό το φοράει με τον δικό της τρόπο, στο γράψαμε και χτες...

Ιδού και η γκράντε Οσκαρική εμφάνιση του ζευγαριού: