Τα φιλαράκια - Απίστευτο: Το κοινό δεν γελούσε πάντα με τα αστεία του - Τι απίστευτο έκαναν;

Δεν πάει το μυαλό σας, ούτε λίγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα φιλαράκια - Απίστευτο: Το κοινό δεν γελούσε πάντα με τα αστεία του - Τι απίστευτο έκαναν;

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε για την επιτυχημένη Αμερικάνικη σειρά «Τα φιλαράκια». Συγκεκριμένα, αφορά το κοινό που γελούσε πίσω από τις κάμερες. Όπως βγήκε στην δημοσιότητα, δεν γελούσε πάντα με τα αστεία των πρωταγωνιστών και δεν φαντάζεστε τι απίστευτο έκαναν.

Δεν γίνεται να μην έχει δει πάνω από δυο τουλάχιστον φορές την επιτυχημένη σειρά. Για κάποιους σίγουρα το μέτρημα έχει χαθεί. Ένα μεγάλο ερωτηματικό ωστόσο, είναι το τι συμβαίνει με τον κόσμο που γελούσε με τα αστεία τους πίσω από τις κάμερες.

Όπως έγινε γνωστό, όταν το live κοινό δεν γελούσε, οι πρωταγωνιστές έκαναν έναν κύκλο και συζητούσαν εναλλακτικές, και μετά δοκίμαζαν τη σκηνή ξανά και ξανά, μέχρι να τους κάνει να γελάσουν.

Απίστευτο είναι και το γεγονός πως όταν η Jane Sibbett και ο David Schwimmer γύριζαν τη σκηνή που o Ross ζητά από την Carol να ξαναπροσπαθήσουν την σχέση τους, η Sibbett συγκινήθηκε και έβαλε πραγματικά τα κλάματα.

Ωστόσο αδιανόητο είναι και δεν το είχε σκεφτεί ποτέ κανείς ποιο είναι το κοινό που έχουν η αγαπημένη Rachel από την σειρά του STAR, Φιλαράκια, με την Meghan Markl

Απίστευτο - Δεν έχετε δει ποτέ ξανά έτσι τα Φιλαράκια - Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία κάνει πάταγο

Κι όμως εντοπίσαμε τα Φιλαράκια όπως δεν τα έχετε δει ξανά! Μια ακυκλοφόρητη φωτογραφία κάνει πάταγο και εμείς την βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε. Θα τρίβετε τα μάτια σας με το πώς είναι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές.

Η εν λόγω φωτογραφία - έκπληξη από την εποχή της δημοφιλούς σειράς "Τα Φιλαράκια" (Friends) αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Κόρτνεϊ Κοξ στο Instagram! Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε στις 23 Ιανουαρίου, φωτογραφία από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου των "Friends", το οποίο είχε πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, ενθουσιάζοντας τους φανς της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς και τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Στο καρέ απεικονίζονται οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς, Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φίβι), ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), να κάθονται χαλαρά γύρω από ένα τραπέζι και να τρώνε όλοι μαζί. Η Κόρτνεϊ Κοξ ανέβασε, επίσης, μία ακόμη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το σενάριο από το τελευταίο τους γύρισμα.

Συνόδευσε τις φωτογραφίες της ανάρτησης με τη λεζάντα: "Το τελευταίο μας δείπνο, πριν γυρίσουμε το τελευταίο επεισόδιο, στις 23 Ιανουαρίου του 2004". Να τονίσουμε ότι η εν λόγω φωτογραφία, δεν είχε δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας.... Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Πριν φύγετε, δείτε και το ποσό που θα πάρουν για το reunion της σειράς! Θα σας πέσει το σαγόνι με το νούμερο και σας το έχουμε εδώ αναλυτικά!