Πάολα και Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλαν «φωτιά» στην πίστα - Το βίντεο που δημοσιεύθηκε

Πρέπει να το δείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάολα και Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλαν «φωτιά» στην πίστα - Το βίντεο που δημοσιεύθηκε

Η Πάολα όπως και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Υπάρχει βίντεο που έχουν ανέβει και οι δυο πάνω στην πίστα να τραγουδήσουν και έχουν βάλει «φωτιά».

Μπορεί λόγω του κορωνοϊού και οι δυο τραγουδιστές να μην εμφανίζονται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, ωστόσο στο Instagram θα δεις πολλά βίντεο τους με τα likes να είναι εκατοντάδες.

Πριν από λίγες ημέρες ένα fan account της Πάολα, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου η τραγουδίστρια μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό είχαν ανέβει στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί και της είχαν βάλει «φωτιά».

Να σημειώσουμε πως ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που μέχρι σήμερα κάνει επιτυχία ήταν αρχικά να τραγουδήσει η Πάολα. Δεν πάει το μυαλό σας.

Εκτός πίστας η Πάολα αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά από ανακοίνωση

Τι συμβαίνει με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της Πάολα στο νυχτερινό κέντρο «Theatro»; Έπειτα από ανακοίνωση, η τραγουδίστρια θα βρίσκεται εκτός πίστας επ' αόριστον, λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει και στην Ελλάδα, με τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία.

Η πρεμιέρα του σχήματος της Πάολα μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, ήταν για την Παρασκευή 13 Μαρτίου, ωστόσο όπως βγήκε μακροσκελής αναλυτική ανακοίνωση ακυρώνεται μέχρι νεωτέρας.

Οι κατευθύνσεις που δίνει το Υπουργείο Υγείας για τον συγχρωτισμό μεγάλου αριθμού ατόμων έχει υποχρεώσει πολλούς χώρους διασκέδασης, θέατρα αλλά και σχολεία, να αναπροσαρμόσουν την πολιτική τους για να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις αυτές, για το καλό της δημόσιας υγείας.

Τόσο η Πάολα, στον προσωπικό της λογαριασμό, όσο και η επίσημη σελίδα του «Theatro» δημοσίευσαν μια μακροσκελή ανακοίνωση όπου γράφει πως το κέντρο πως αναβάλλει την πρεμιέρα και θα παραμείνει κλειστό επ' αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της μετάδοσης της νόσου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θανατηφόρο ιό σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα βγήκε χρυσή κληρονόμος θετική στον κορωνοϊό και σκόρπισε τον πανικό, μιας και είχε βρεθεί σε πολλά fashion shows.