Βίντεο της Ελένης Μενεγάκη από το 2017: "Δεν ξέρω τι εικόνα έχει ο κόσμος για μένα αλλά..."

Μια σπάνια συνέντευξή της - Αποκάλυψε τι την ενοχλεί σαν άνθρωπο και πολλά ακόμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο της Ελένης Μενεγάκη από το 2017:

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο της ελληνικής showbiz σπάνια θα δώσει συνέντευξη. Ωστόσο, το 2017 τραβήχτηκε ένα βίντεο με αφορμή το Youtube Channel της μακιγιέρ της στο οποίο η Ελένη αποκαλύπτει πως είναι πραγματικά και μιλά για την εικόνα της που ίσως ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε.

Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι μια από τις πιο έμπειρες και καταξιωμένες makeup artists στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της σόουμπιζ στην Ελλάδα σήμερα.

Είτε καλείται να βάψει μία celebrity, είτε να δημιουργήσει makeup looks για την πασαρέλα ή τα περιοδικά, η φυσική προσέγγιση που έχει η ίδια για το μακιγιάζ την κατέστησε απαραίτητη στο χώρο. Συνεχίζοντας φυσικά την λαμπρή καριέρα της, η Ρούλα δημιούργησε ένα beauty blog αφιερωμένο σε μυστικά ομορφιάς, συμβουλές και έξυπνα tips, μέρος του οποίου είναι και το νέο της κανάλι στο YouTube.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ελένης Μενεγάκη να καθίσει μπροστά στην κάμερα και να μιλήσει για τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Ποια είναι τα λάθη που έκανε στο παρελθόν όσον αφορά στο μακιγιάζ; Ποιο είναι το αγαπημένο της makeup look και πόση ώρα κάνει να βαφτεί; Τι είναι ομορφιά για εκείνη και ποια είναι τα καλύτερα tips που της έχει χαρίσει η συνεργασία της με τη Ρούλα Σταματοπούλου;

Το βίντεο αυτό θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις, ενώ θα γνωρίσετε και λίγο καλύτερα την Ελένη.

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στο βίντεο για την εικόνα που έχει ο κόσμος γι αυτή

Εκτός από τα beauty tricks που αποκάλυψε η Ελένη μίλησε και για το πως είναι εκείνη σαν άνθρωπος αναφέροντας:

"Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να έχω πολλούς ανθρώπους γύρω μου στον προσωπικό μου χώρο. Δεν μ'αρέσει καθόλου, δεν θέλω κανέναν. Θέλω να μπαίνω στο καμαρίνι μου και να είμαι μόνη μου.Δεν μπορώ πολύ κόσμο μέσα, φασαρία, πολλά πολλά.Δεν μου αρέσει η βαβούρα στο κεφάλι μου. Δεν ξέρω τι εικόνα έχει ο κόσμος για μένα αλλά εγώ δεν αντέχω πολύ ώρα να με πασπατεύουνε. Δεν θέλω να με τραβολογάνε να μου κάνουν τα μαλλιά και τα σχετικά."

Ωστόσο, δείτε ποια είναι τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο εν όψη κορωνοϊού εδώ!