"Εγκεφαλικό!" - Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη με μαγιό

Ολόιδιες στο σώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η εγγονής της Ζωής Λάσκαρη, η γνωστή σε όλους Ζένια Μπονάτσου, μοιράζει "εγκεφαλικά" με το κορμί της! Την έχετε δει ποτέ με μαγιό;

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναρτά συχνά φωτογραφίες από την ζωή και την καθημερινότητά της. Ωστόσο, εμείς βρήκαμε μια σε μικρότερη ηλικία, στην οποία βρίσκεται στην παραλία και ποζάρει φορώντας το μαγιό της.

Η αλήθεια είναι πως το κορμί της θυμίζει πολύ το καλλίγραμμο σώμα που διατηρούσε η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός, Ζωής Λάσκαρη, όταν την απολαμβάναμε παλιότερα σε ελληνικές ταινίες που έχουν αφήσει εποχή. Μην ξεχνάμε πως ήταν μια από τις πιο ωραίες Ελληνίδες που πέρασαν από τους δέκτες της τηλεόρασης μας.

Οι δυο τους είχαν πολύ αδυναμία η μία στην άλλη και μοιράζονταν τα πάντα. Η Ζένια, μάλιστα, ήταν πολύ στεναχωρημένη όταν η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από την ζωή. Στην κηδεία της, μάλιστα, είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δείτε φωτογραφίες εδώ

Δείτε την φωτογραφία της Ζένιας Μπονάτσου παρακάτω

Ζωή Λάσκαρη Ζένια Μπονάτσου

Τα συγκινητικά λόγια της Ζωής Λάσκαρη για την εγγονή της

«Νιώθω πολύ περήφανη που η γιαγιά μου είναι η συγκεκριμένη αλλά παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι η γιαγιά μου. Είναι σαν μικρό παιδάκι, είναι γλυκούλα, είναι η γιαγιά μου. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, είναι και φίλη και γιαγιά, μπορώ να συζητήσω τα πάντα μαζί της»