Σπάνια εμφάνιση του πατριού της Ελένης Μενεγάκη - Φωτογραφίες ντοκουμέντο με την Λιλίκα Παντζοπούλου μαζί

Πόσο δεμένη και αγαπημένη οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια εμφάνιση του πατριού της Ελένης Μενεγάκη - Φωτογραφίες ντοκουμέντο με την Λιλίκα Παντζοπούλου μαζί

Μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2016, όταν το περιοδικό YOU είχε δημοσιεύσει αποκλειστικές φωτογραφίες από ένα κοινό ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου και τον πατριό της, κ.Μισόκαλο.

Οι φωτογραφίες από την σπάνια εμφάνιση του πατριού της Ελένης Μενεγάκη μαζί με την Λιλίκα Παντζοπούλου

Το συγκεκριμένο τότε δημοσίευμα ανέφερε:

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τις δύο γυναίκες στο λιμάνι της Ραφήνας την ώρα που ετοιμάζονται να φύγουν για την Άνδρο! Χαμογελαστές και ευδιάθετες ανυπομονούν να φύγουν και να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στον παράδεισό τους...

Μαζί τους και ο πατριός της παρουσιάστριας κ.Μισόκαλος! Από ότι φαίνεται οι δύο οικογένειας έχουν ταιριάξει πολύ και κάνουν ευχάριστη παρέα...

Ελένη Μενεγάκη διακοπές

Μισόκαλος Λιλίκα

Πατριός και πεθερά ελένης μενεγάκη

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες η Λιλίκα ξεσήκωσε τους πάντες με μια φωτογραφία της! Την συζητούσε όλο το διαδίκτυο...

Θα πάθετε πλάκα! Το βίντεο του πατριού της Ελένης Μενεγάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Κ όμως, ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό του στο Youtube ένα βίντεο που τραγουδά και με το που το ακούσαμε πάθαμε πλάκα! Έχει συγκλονιστική φωνή.

Το 2013 ο Στέλιος Μισόκαλος χρησιμοποιούσε αρκετά το internet και συγκεκριμένα το Youtube αφού στο κανάλι του έχουν αναρτηθεί αρκετά βιντεάκια στα οποία ερμηνεύει διάφορα τραγούδια και έχουμε να πούμε πως η χροιά του είναι ανατριχιαστική!

Στο παρακάτω βίντεο ερμηνεύει, παίζοντας κιθάρα, το τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού "Αναθεμά σε" και πρέπει οπωσδήποτε να πατήσετε το play. Το συγκεκριμένο βίντεο, μάλιστα, δημοσιεύτηκε την ημέρα των ερωτευμένων την συγκεκριμένη χρονιά. Όπως φαίνεται όλη οι οικογένεια έχει ταλέντο σε κάτι!

Δείτε το βίντεο του Στέλιου Μισόκαλου στο Youtube

Να υπενθυμίσουμε πως ο Στέλιος Μισόκαλος αυτή την περίοδο συντροφεύει την μητέρα της Ελένης Μενεγάκη Ζέτα, στην κατοικία που έχουν στην Κάρυστο - δείτε φωτογραφίες - αφού η παρουσιάστρια για λόγους ασφαλείας εν μέσω κορωνοϊού τους είπε πως καλύτερο θα ήταν να μετακομίσουν εκεί που είναι λίγο πιο απόμερα.

Η Ελένη έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως τις λείπουν και οι δυο πάρα πολύ και περισσότερο η μητέρα της που συνήθιζε να την βλέπει κάθε μέρα αφού πήγαινε στο σπίτι να την βοηθήσει με ότι χρειαζόταν αλλά και για να δει τα εγγόνια της.