Λιλίκα Παντζοπούλου: Η κίνηση που έδειξε ότι εγκρίνει την Ελένη Μενεγάκη για τον Ματεό

Κανείς δεν το γνώριζε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιλίκα Παντζοπούλου: Η κίνηση που έδειξε ότι εγκρίνει την Ελένη Μενεγάκη για τον Ματεό

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στη ζωή της οικογένειας της Λιλίκας Παντζοπούλου πριν από μερικά χρόνια και εκείνη με τη σειρά της, έκανε μία κίνηση - ματ μέσα από την οποία έδειξε πως εγκρίνει την παρουσιάστρια για τον γιο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει αφήσει πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή να βγουν στη δημοσιότητα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες ενώ η μόνη δραστηριότητά της που βλέπουμε, είναι τα σχόλια που κάνει στον λογαριασμό της Ελένης Μενεγάκη - δείτε εδώ.

Με αυτή την κίνηση έδειξε η Λιλίκα Παντζοπούλου ότι εγκρίνει την Ελένη Μενεγάκη για τον Ματέο

Για τον λόγο αυτό, η Λιλίκα Παντζοπούλου έδειξε πως εκτιμά την Ελένη Μενεγάκη όταν πριν από χρόνια αποφάσισε να φωτογραφηθεί μαζί της, κάτι που δεν είχε κάνει με καμία από τις πρώην συντρόφους του γιού της. Πλέον οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και συχνά επικοινωνούν.

Λιλίκα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτή ειναι η περιουσία της - Τι θα πάρει ο Ματέο;

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, μητέρα του αγαπημένου συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου, είναι μία γυναίκα που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την επιχειρηματική της δύναμη. Ποια είναι όμως στα αλήθεια η περιουσία της;

Οι φωτογραφίες της πεθεράς της πασίγνωστης παρουσιάστριας είναι ελάχιστες αφού η ίδια προτιμά να μένει τον περισσότερο καιρό στην Άνδρο και εμφανίζεται σπάνια σε κοσμικά events.

Βέβαια ίδια στάση κρατάει και ο γιος της, Ματέο, ο οποίος έχει δείξει αρκετές φορές που δεν επιθυμεί να βρίσκει μπροστά του κάμερες και φωτογράφους, ενώ αποφεύγει να κάνει δηλώσεις.

Αυτή είναι η περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου, μητέρας του Ματέο

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story. Όσο για την προσωπική του ζωή γράφει η επίσημη βιογραφία του:

Λιλίκα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Το μεγαλύτερο pick για την εταιρεία φτάνει το 1991 όταν ο Μαντζίκας - μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων - σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πωλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA και το ύψος αγοράς φτάνει τα 12 δισεκατομμύρια δραχμές, ποσό αστρονομικό για τότε.

Πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια. Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή. Με τι ασχολείται τον τελευταίο καιρό ωστόσο η Λιλίκα Παντζοπούλου; Δείτε εδώ!