Προβλήματα με την διαθήκη του Κώστα Βουτσά - Σε δυσκολία η Κατσαβού

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προβλήματα με την διαθήκη του Κώστα Βουτσά - Σε δυσκολία η Κατσαβού

Πρόβλημα υπάρχει τους τελευταίους μήνες με την διαθήκη του Κώστα Βουτσά, με την Αλίκη Κατσαβού να έχει δυσκολίες, καθώς η διαδικασία λόγω της κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν τρέχει.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η ηθοποιός μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για την περιουσία του Κώστα Βουτσά.

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την οικογένεια, ευτυχώς, είμαστε όλοι αγαπημένοι. Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος. Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του.

Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί είμαστε όλες αγαπημένες μεταξύ μας. Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος», είχε δηλώσει. Δείτε εδώ την ιστορία πίσω από τον γάμο της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά.

Το πατρικό του μικρού Φοίβου - Φωτογραφία από το σπίτι που έμεναν μαζί Κατσαβού - Βουτσάς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον αγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Βουτσά, το οποίο είναι και το πατρικό του γιου της, του μικρού Φοίβου.

Μαμά και γιος αποφάσισαν να δώσουν έναν πιο γιορτινό τόνο στην καραντίνα και εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο που περνάνε μαζί στο σπίτι.

Έτσι, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πόζαραν μπροστά του βγάζοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

«Ο Φοίβος πρόλαβε να διαλέξει #χριστουγεννιατικοδέντρο και στολίδια πριν το 2ο #lockdown2020

Αν με ρώταγες πέρσι ποτέ θα στολίσω θα σε κοίταζα βαριεστημένη, φέτος όμως ο Φοίβος είναι ο αρχηγός και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς γάμος